01/02/2013 18:42
EFF Posts: 6391
|
1 קילוגרם עגבניות בשלות מאד 2 פלפלים אדומים חריפים פרוסים או פחות 4 פלפלים אדומים מתוקים, מנוקים, חתוכים לקוביות 5 שיני שם פרוסות מלח, פלפל שחור טחון טרי 1 כף פפריקה 4 כפות שמן זית אופן ההכנה: שמים את השמן בסיר ומאדים בו את השום והפלפלים, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה מאד כ- שעה וחצי עד שהתערובת סמיכה. אם יש צורך, מוסיפים במהלך הבישול מעט מים.ף
|