15/09/2010 00:21
tutit Posts: 2431
|
לדניל'ה המקסימה תודה! באמת יצא טוב שכיפור בשבת כי גם אני הורסת הרבה פעמים בשבתות אין כמו בשגרה אוכלים שפוי יש סדר יום לא מתארחים לא מארחים מקוה שנראה תוצאות ממש טובות אחרי, בהצלחה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 08:55
dany Posts: 19819
|
הדס חביבה אין על החזרה לשיגרה ממש ברכה... אני הצלחתי להחריב דווקא במוצאי שבת.... היתה איזו התפרקות קלה..... אך מיד ביום ראשון שבתי לעשתונותי........ וסופ"ש הזה בטוח יהיה טוב כי יום כיפור נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2010 00:30
|
בהצלחה גם לך דני,תודה על העידוד גם אני חזרתי לשגרה והולך הרבה יותר טוב נשיקות וחיבוק חזרה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 06:52
|
גם אצלי נגמרו ימי המשתה.......... מהיום בבית ללא אורחים וללא התארחויות.......... עדיין אמא שלי אצלי אך בדרך כלל היא שומרת יות ר ממני........ מתכוונת לתת גם לה דברים הביתה.......... פשוט שיהיה פחות מסה במקרר ואת המתוקים שעדיין נשארו.......... בלב כבד לפח יושלכו!!!!!!!!!!!!!!!! הצלחה לכולנו.......... כי מגיע לנו!!!!!!!!!!! חיבוק דני
1]כל הכבוד מיכל על ההתאפקות יותר קל באמת שאין ככ הרבה דודים שכל אחד מביא המון דברים טעימים ומיוחדים, הלוואי עלי,אני גם מהדקת חגורות עכשיו לכמה ימי קיזוז,כי די שחררתי את הרסן מיום רביעי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 02:28
|
כל הכבוד מיכל על ההתאפקות יותר קל באמת שאין ככ הרבה דודים שכל אחד מביא המון דברים טעימים ומיוחדים, הלוואי עלי,אני גם מהדקת חגורות עכשיו לכמה ימי קיזוז,כי די שחררתי את הרסן מיום רביעי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 22:43
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל שרון הידד על הינויים והמודעות והרצון יישר כוח ובהצלחה בהמשך דני סומכת עליך ובהצלחה בהמשך לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 06:24
|
גם אצלי בישול זו דרך מצויינת לכך שהפה סגור... וגם אני כל כך מתעייפת מלראות כל כך הרבה אוכל...... אבל לדאבוני אני יכולה לאחר מכן לא עם האוכל אלא עםכמה שטויות לקלקל ובגדול!!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת שמירי אומרת לא להכניס............ ובחיי שהיא ממש צודקת כי אני בכלל לא נופלת על האוכל אלא עד שטויות שהם ממש אויבים אז היום יום שישי חג שני הבנתי כבר את כל הטעמים..... נזכרתי בכל מה שיש ולא צריך!!!!!!!!!!!!! היום מתכוננת להיות ממש צדיקה......לפי התקן!!!!!!!! בערב מוזמנים לעוד ארוחה משפחתית..... נעבור בשלום............ ומחר תודה לאל זהו רק בבית....... ונגמר!!!!!!!!!!!!!!!!! המשך חג נהדר ברכה מקווה שאת בסדר!!!! נשיקות דני
e=יעלי]מיכל יקרה, כל הכבוד לעומדים בפרץ! איזו הופעה יש הערב בשוני? אני אחרי בישולים כל היום לקראת מחר - ארחת צהרים ענקית אצלי - והאמת כשאני מבשלת אני הכי פחות רעבה. בשבילי הבישול זו הדרך הטובה ביותר לדיאטה, אני פשוט מאכילה את כל העולם במקום את עצמי... שישמינו האורחים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 17:53
דפי Posts: 1126
|
למיכל וגיתי כל הכבוד. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 16:41
אשירה Posts: 4292
|
מיכל אתם ממש מחוננים, כל הכבוד!! יעלי, בישול זו התרפיה שלך? אז את מאושרת, כי אצלי בישול מפיל אותי על הקרשים!
המשך חג נעים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 15:48
יעלי Posts: 589
|
מיכל יקרה, כל הכבוד לעומדים בפרץ! איזו הופעה יש הערב בשוני? אני אחרי בישולים כל היום לקראת מחר - ארחת צהרים ענקית אצלי - והאמת כשאני מבשלת אני הכי פחות רעבה. בשבילי הבישול זו הדרך הטובה ביותר לדיאטה, אני פשוט מאכילה את כל העולם במקום את עצמי... שישמינו האורחים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 15:33
מיכל שרון Posts: 1318
|
אנחנו האמת עומדים בפרץ בכבוד.. ארוחת החג אתמול עברה בקלילות יחסית, לא היה העומס והשפע שיש כשעושים חג אצל מישהו מבוגר כמו סבתא או דודה.. אז הכל היה במידה, היו הרבה אפשרויות נטולות פחמימות והאמת שגיתי ממש הבריק כשכל הפחמימות שלו בערב הסתכמו בתפו"א אפוי אחד שבושל עם הצלי. אחרי ארוחת החג עשינו עוד חצי שעה של הליכה בקור הלילי והנעים של הצפון, הורדנו קצת את האוכל ולישון!!! היום חיכתה לנו עוד ארוחת צהריים שהסתיימה גם היא ממש בשליטה וללא קינוח!!
בקיצור חברים - כפי שאמרתי - אם נרצה אין זו אגדה!!! ואני מאוד מאוד רוצה... היום בערב אנחנו נוסעים להופעה באמפי שוני בבינימינה וחוזרים בלילה הביתה לשגרה ואני כבר ממש מחכה בקוצר רוח לפארק בשישי..
המשך יום נפלא לכולם, שליטה, מודעות, איפוק וויתור - תזכרו, החג הזה הוא יותר מסך כל הארוחות שממלאות אותו!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|