הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פורום יקר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/09/2010 10:22

אשירה
אשירה
יעלי כתב:
בוקר טוב ברכה,
את נשמעת לי אישה חזקה ונחושה שבאמת לא צריך לדאוג לה.
לפעמים ממש צריך את הלבד, והוא ממש מאפשר לעשות ולהתרכז בדברים שלא מגיעים אליהם עם כל הבאלאגן מסביב.
בעיקר שהלבד הוא זמני לחלוטין, ועם כל האלקטרוניקה שמסביבנו אפשר להיות בקשר עם כל העולם.
הבן שלי נסע לפני שבועיים לשנה לעבוד בלונדון, אבל בעזרת הסקייפ אני רואה אותו מולי כל יום ואנחנו משוחחים אפילו יותר מאשר בתקופות שהוא היה כאן בארץ בצבא, או אפילו בבית.
תמשיכי להיות חזקה ויום נהדרDrink

את צודקת לגמרי בקשר לתקשורת. אני סוף סוף הצלחתי להביא את הבן שלי להתכתב אתי במייל והשיחות שאנו מנהלים לא היו מתאפשרות בכל דרך אחרת כי הוא בבסיסו בחור קצת סגור.

בקשר לחזקה ונחושה... הדעות חלוקות וההרגשה אמביוולנטית, מה שבטוח שבכל מה שנוגע לאוכל אני ממש נמושה...Cry

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2010 09:45

דפי
דפי
ברכה יקרה,
לכל מצב חדש צריך להתרגל ואז כבר עובר החודש וכולם חוזרים הביתה.
תנצלי את הלבד לדברים שלא היה לך זמן לעשות קודם.
ודברי אתנו כמה שיותר כי אנחנו כאן אתך ובשבילך.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2010 08:43

יעלי
יעלי
בוקר טוב ברכה,
את נשמעת לי אישה חזקה ונחושה שבאמת לא צריך לדאוג לה.
לפעמים ממש צריך את הלבד, והוא ממש מאפשר לעשות ולהתרכז בדברים שלא מגיעים אליהם עם כל הבאלאגן מסביב.
בעיקר שהלבד הוא זמני לחלוטין, ועם כל האלקטרוניקה שמסביבנו אפשר להיות בקשר עם כל העולם.
הבן שלי נסע לפני שבועיים לשנה לעבוד בלונדון, אבל בעזרת הסקייפ אני רואה אותו מולי כל יום ואנחנו משוחחים אפילו יותר מאשר בתקופות שהוא היה כאן בארץ בצבא, או אפילו בבית.
תמשיכי להיות חזקה ויום נהדרDrink
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2010 08:04

אשירה
אשירה
תודה לדואגות לי, אולם מצבי ממש טוב, מלבד הוירוס שעדיין טיפה מגביל אותי עם כל השאר אני מסתדרת נהדר.
קודם כל לראשונה אני חשה באמת את המצב שאין בבית אויבים, תאמינו לי כל מה שאנחנו מדמיינים לא קרוב כלל למציאות. התמזל מזלי וזה יוצא גם בחג כשהחנויות סגורות ואין אופציות חלופיות. כמה פעמים אתמול קרה לי שרציתי לשים משהו בפה ואז הסיבוב הרגיל למקרר ופשוט אין מה לקחת (כלומר יש, אבל זה לא מה שהייתי לוקחת לו היו דברים אחרים) אז אני מנשנשת עגבניות שרי או מיני מלפפונים ובמקרה הגרוע ביותר לוקחת 2 כפות טחינה גולמית וממתיקה מעט עם כמה טיפות ממתיק נוזלי והרי לכם ממתק. אבל זהו, פשוט אין אויבים. זה לא קל, זה ממחיש לי עד כמה אני אוכלת במציאות רגילה וגם בתקופות שאני חושבת שאני "בסדר" אני לא בסדר.
אני מקווה רק שאני אחזיק מעמד לפחות בחודש הקרוב כל זמן שאני לבד ואני די מוטרדת ומנסה לארגן לעצמי בראש את המצב שיהיה לאחר מכן, כי אין לי אופי ואני לא עומדת בפיתויים ואצטרך למצוא את שביל הזהב או את המפתח לתפריט שיתאים גם לי וגם יספק את שאר בני המשפחה. מנסיוני ליצור תפריטים שונים בשבילי זה מוקשים.

בקשר לשעמום ולבדידות אלו לא מילים שנמצאות בלקסיקון שלי כלל, יש לי כל כך הרבה משימות שאני דוחה ולא מספיקה לעשות בחיי יום יום שאם אצליח לעשות רק חלק קטן מהן אהיה מאושרת. מבחינתי הדברים שמפילים אותי לאוכל הם לא הסיבות שהזכרתן, אותי מפילים לאוכל בדרך כלל עייפות רבה, תסכול על כך שלא הספקתי לעשות דברים, וכעסים, ודווקא מדברים אלה אני יכולה כעת להימנע כי יש לי את הזמן והאפשרות להחליט מה אני עושה בכל רגע נתון.

יחד עם כל מה שכתבתי אני רוצה לסייג והגיד שזו התיאוריה והיא נשמעת טוב אולם הדברים ייבחנו במבחן המציאות. ואם לא אעמוד במשימות שלקחתי על עצמי אני תמיד יודעת שיש לי אתכם כדי להרים אותי שוב מהקרשים...

תודה מקרב לב, המשך שנה טובה והצלחה לכולם!!

אוהבתhuggrouphugKissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2010 06:30

dany
dany
ברכה יקרה
האמת שאני די פוחדת מלבד......... למרות שאני מסוגלת להיות בבית עם בעלי והוא בעניניו ואניבתוך ארונות/מקרר/מזווה .....................
אבל בכל זאת שיש מישהו לידי עדיין יש איזו דרגה של חסימה!!!!!!!!!!!!
לבד????????????? משעמם אוכלים, בודד אוכלים, מתוסכלים אוכלים, וכו'.............
המחשב הוא ממש פיתרון טוב כי עסוקים עם הידיים.... אך אנחנו השמנמודים כל כך יצירתיים שזה מגיע לאוכל.... שממש לא רצוי לנסות ולפתח את היצירתיות שלנו בשטח הזה!!!!
באמת ברכה יקירתי מקווה שתעברי את הימים הללו בשלום!!!!!!!!!
תספרי לנו מה קורה לך . את ממש לא חוצפנית ולא מעיקה........ תמיד יהיה כאן מישהו או מישהי פנוי למרות החג שיוכל לענות לך.... לעזור לתמוך לסייע.........
ולהעזר בך............
המשך חג טוב ושפוי.......... ושיגמר כבר.............. נשיקות דני
ברכההרשקוביץ כתב:
אני מרגישה עכשיו כמו סוג של חוצפנית קטנה כי כולם כל כך עסוקים ואני לוקחת לעצמי את כל הזמן שבעולם ועושה בכל רגע נתון רק מה שבא לי.
אני מקווה שאתם מבינים שזה מצב יוצא דופן אצלי ובכלל לא מאפיין את חיי הרגילים.
אני חושבת שכל אחד צריך לחוות מתישהו מצב כזה ובמיוחד אנשים כמונו שרגילים כל הזמן רק לדאוג לסביבתם ולשים את עצמם בעדיפות אחרונה. פה אני מתחברת להרצאה של מירי ובמיוחד לסוף ההרצאה שמציעה לנו לדאוג קודם כל לעצמנו כי באמת אני בטוחה שאדם שדואג לעצמו כולם סביבו מאושרים יותר, אבל ישנם דברים שאם לא נולדנו אתם זה לא קל לסגל אותם לעצמנו. זה בטוח אפשרי אבל דורש הרבה מודעות, אימון והתמדה.

אז נקרתה לפני ההזדמנות ובנסיבות מאוד טובות, כי כל משפחתי מבלה ונהנית כעת בארצות הברית ואז אני יכולה במצפון שקט להנות מן השקט שלי והלבד שלי פה.

מאחלת לכולכם שהחג יעבור הכי בכיף שאפשר, אל תשכחו לחשוב על עצמכם בעוד אתם דואגים לכל השאר.

אוהבת,
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2010 17:58

דפי
דפי
ברכה יקרה
מסכימה לכל מילה שלך.
i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2010 11:09

1103
1103
ברכה יקירתי
לפעמים אנו זקוקים לשקט ולהיות לבד עם עצמנו,אך חייבים להיות עם היד על הדופק,שמצב זה לא ימשך לאורך זמן,

בזמן שאנו לבדינו,כדי שנמצא עיסוקים שישיחו דעתינו מהאוכל,הרי זה ידוע שכאשר אדם נמצא יותר מדי זמן לבדו,השיעמום מגיע,

ובלי שנשים לב,אנו מוצאים עצמנו מבלים בחברת האוכל.לכן כאשר אנו עם עצמנו,עלינו לשלוט, לתכנן ולחשוב על כל מה שניכנס לפינו,

כדי שלא נצטער לאחר מעשה.

חג שמח

באהבה ניליsmileCoolWhaaaaa?

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2010 10:42

אשירה
אשירה
אני מרגישה עכשיו כמו סוג של חוצפנית קטנה כי כולם כל כך עסוקים ואני לוקחת לעצמי את כל הזמן שבעולם ועושה בכל רגע נתון רק מה שבא לי.
אני מקווה שאתם מבינים שזה מצב יוצא דופן אצלי ובכלל לא מאפיין את חיי הרגילים.
אני חושבת שכל אחד צריך לחוות מתישהו מצב כזה ובמיוחד אנשים כמונו שרגילים כל הזמן רק לדאוג לסביבתם ולשים את עצמם בעדיפות אחרונה. פה אני מתחברת להרצאה של מירי ובמיוחד לסוף ההרצאה שמציעה לנו לדאוג קודם כל לעצמנו כי באמת אני בטוחה שאדם שדואג לעצמו כולם סביבו מאושרים יותר, אבל ישנם דברים שאם לא נולדנו אתם זה לא קל לסגל אותם לעצמנו. זה בטוח אפשרי אבל דורש הרבה מודעות, אימון והתמדה.

אז נקרתה לפני ההזדמנות ובנסיבות מאוד טובות, כי כל משפחתי מבלה ונהנית כעת בארצות הברית ואז אני יכולה במצפון שקט להנות מן השקט שלי והלבד שלי פה.

מאחלת לכולכם שהחג יעבור הכי בכיף שאפשר, אל תשכחו לחשוב על עצמכם בעוד אתם דואגים לכל השאר.

אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!