31/01/2013 05:39
אקורדיאון Posts: 16381
|
2 כפות שמן זית לפרוס במגימיקס-2בצלים,2גזרים,2קישואים,פלפל אדום ופלפל ירוק,ראש סלרי,שורש פטרוזיליה,שומר,קולורבי קופסא של היינה-שעועית לבנה קופמא של עגבניות מרוסקות-גדולה של טל 4-5 כוסות מים כף גדושה של אבקת מרק עוף,פלפל,מלח טימין,אורגנו פטרוזילה או כוסברה חופן פסטה בצורת שבלולים לאדות את הירקות עם שמן הזית.להוסיף קופסאות השעועית ועגבניות מרוסקות 4-5 כוסות מים רותחים טימין אורגנו,אבקת מרק,פלפל מלח ולבשל 40-45 דקות, עשר דקות לפני סיום הבישול להוסיף חופן של פסטה להשלים בישול לכשעה טרם הורדה מהאש להוסיף פטרוזילה או כוסברה קצוצה. edited by אקורדיאון on 1/31/2013
|