10/09/2010 22:57
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד יעלי בעניין המשקל ובכלל ישר כוח על פעילותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 17:45
dany Posts: 19819
|
חמודה אמיתית אני שרה המון רק השמיים בוכים........... בעלי מנגן בסקסופון אז אני מלווה אותו ושמח בלב... אוהבת מאד מוזיקה והיא חלק מאד חשוב של חיי......... לא קלאסית........ סליחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 16:16
יעלי Posts: 589
|
מירי יקרה, אני לא מכירה את ליאורה אישית, אבל שמעתי את שמה. ודני, קולות של שטיח זה ללא ספק דרך נפלאה להתחיל לשיר.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 10:46
|
ברכה תודה אבל עם כל תיאורי המקהלות נכנסתי מתחת לשולחן ועשיתי קולות של שטיח.....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 07:14
אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
וואו................................. קטונתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני
דני לא קטונת ולא נעליים, את גדולה מהחיים!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 06:39
|
וואו................................. קטונתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 00:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יעלי יקרה בטח את מכירה את ליאורה ויניק חברתי הטובה. היא גם בחוגים שלנו, אנחנו חברות מגיל 8. מוסיקאית מחוננת על חלילייות. ומנצחת. שמחה בשבילך על השליטה באוכל וגאה בך מאד אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/09/2010 00:22
|
יעלי יקרה נכנסתי לאתר המקהלה שלך באינטרנט והתרשמתי עמוקות. פעילותכם רבה מאוד ואתם זוכים למחמאות מרובות כשאת מככבת שם. חבל שאתם כל כך רחוקים אבל אני מבטיחה לעקוב ולראות מתי תהיינה לכם הופעות באזור המרכז. המקהלה שלנו הרבה יותר צנועה גם מבחינת הרפרטואר וגם במגוון ההופעות, החברות במקהלה חלקן יודעות סולפג' והרוב לא אבל כולנו אוהבות מאוד לשיר ובעזרתה של אירה שהיא מכבדת כל מי שרוצה לשיר ומשקיעה מאמצים ענקיים אנחנו מרגישות התקדמות משנה לשנה וזאת למרות שאנו מקהלת חובבים ולא מקהלה מקצועית. הבנתי שאת אשה רבת פעלים עם השכלה מוסיקלית רחבה ורזומה עשיר מאוד מאוד והנה אנחנו נפגשות בפורום של מירי בלקין כשהחוט המקשר בינינו הוא לחלוטין לא מוסיקלי וזה נראה לי מה זה נחמד. זו הגדולה של האתר הזה שיש בו אנשים שונים ומגוונים אבל פה אנחנו כולנו בראש אחד ובמטרה אחת וכולנו שווים בפני האוכל המנהל את חיינו.
אני מאחלת לך שנה נפלאה ופוריה גם בדיאטה וגם בעשיה המוסיקלית!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 17:55
|
הי ברכה, כמובן שאני מכירה את המקהלה שלך ואת אירה. אנא מסרי לה ד"ש חם ממני. לפני כמה שנים עשינו פרוייקט משותף למקהלת עמק הירדן ומקהלה אחרת שלי - העמקים (גלבוע). אני מנצחת כבר שנים רבות, וגם חברה בועד המוסיקאלי של הזמריה. אגב חבל שהמקהלה שלכם לא השתתפה השנה היתה לנו זמריה מדהימה. יש לי 3 מקהלות מעורבות וגדולות. הקאמרית טבעון היא מקהלה בת 60 זמרים ושרים בעיקר יצירות אורטוריות גדולות כמו הרקוויאם של מוצרט. אנחנו מופיעים בכ- 20 קונצרטים בשנה, בפסטיבל אבו גוש, עכשיו סיימנו לשיר את טרוויאטה של רדי עם תזמורת חיפה ונועם שריף, ומתכוננים בעוד חודש לשיר סידרה עם תזמורת באר שבע עם היצירה סטאבט מאטר של רוסיני. בדצמבר אני מנצחת על שני קונצרטים בירושלים עם המגניפיקט והגלוריה של וויולדי. המקהלה שלי של העמקים מוכרבת מזמרי מהקיבוצים של עמק יזראל, עמק בית שאן, הגלבוע ומגידו, וגם איתם ביצענו עכשיו את מיסה הרמוניה של הידן עם זמורת חדרה. השנה נשיר חומר א-קפלה לקראת נסיעה לחו"ל. המקהלה השלישית שלי היא במשגב, ואיתה אנחנו עושים כרגע סדרה בת 6 קונצרטים של יצירה חדשה של מלחין אנגלי בן זמננו - קארל ג'נקינס. את יכולה גם להכנס לאתר של מקהלת טבעון ולמצוא הרבה אינפורמציה על פועלינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 16:36
|
יעלי כתב:
תודה לכולכן על הפרגון הענק! ברכה יקירתי, באיזו מקהלה את שרה?
אני שרה במקהלת לב תל אביב בניצוחה של אירה קלכמן, זאת מקהלת נשים שקיימת במתכונת הנוכחית כעשר שנים ואת החזרות אנו מקיימות בבית תמי הנמצא ברחוב שיינקין בתל אביב. אירה מנצחת מעולה וגם אדם מקסים בפני עצמו, היא גם מנצחת על מקהלת עמק הירדן וכמו כן היא שרה באנסמבל הקולי החדש. ספרי לי קצת על המקהלה שלך, האם זו מקהלה מעורבת? כמה משתתפים? אולי נוכל לארגן פעם מפגש? אנו עושות זאת לפעמים.
איזה כיף לדבר לא רק על אוכל, נכון?
באהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 15:44
|
תודה לכולכן על הפרגון הענק! ברכה יקירתי, באיזו מקהלה את שרה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 15:21
מיכל שרון Posts: 1318
|
יעלי כל הכבוד על השקילה ועל הכנות שלך עם עצמך בעיקר.. כי זו הדרך להחלמה.. להיפטר קודם כל מהרעה החולה של כל שמנמוד והיא מחלת השקרנות והגניבות והרמאויות הקטנות.. ונראה שאת לגמרי בדרך הנכונה.
שיהיה המשך חג נפלא ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 12:11
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נהדרת כול הכבוד בהצלחה בהמשך שנה טובה ומתוקה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 11:32
|
יעלי מתוקה המשיכי כך לשמש לכולנו דוגמא איך עושים דברים על הדרך הנכונה... המשך חג נפלא בדרך לארוחת צהריים אצל ביתי באחוזת ברק(ליד קיבוץ דברת) דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 10:56
1103 Posts: 5022
|
יעל יקרה שאפו ענק כשם שאת מנצחת על המקהלה בעוז ובשמחה, כך את מנצחת ושולטת באוכל ולא הוא בך. ישר כח המשיכי כך בהצלחה.
שנה טובה,הגשמת כל היעדים ומשאלות הלב
כל שתבקשי לו יהי
באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 10:20
|
יעלי יקרה איזה כיף שאת משתפת אותנו, זה רק חוזר ומאשר את מה שמירי תמיד אומרת ומה שכולנו בעצם יודעות שאם פועלים נכון יש תוצאות ויש שכר לעמלנו. מלבד זאת הבנתי שאת מנצחת על מקהלה בטבעון וישר הרגשתי חיבור אלייך כי אני שנים רבות שרה במקהלה ואוהבת את זה אהבת נפש. ספרי קצת יותר פרטים, זה ממש מענין אותי! תמשיכי להיות מחוננת ולשמור גם בהמשך החג ולאחר מכן...
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2010 09:39
|
פורום יקר, אני חייבת לשתף אתכן במשהו. יום השקילה הקבוע שלי הוא יום חמישי. השבוע החלטתי "להתחכם" ולהשקל ביום רביעי ולהכניס את המשקל לאינטרנט שחלילה לא יושפע מארוחת ליל החג. אבל הבוקר הציק לי המצפון על כך, וכיוון שהייתי אמש ממש "מחוננת" כדברי מירי - נשקלתי שוב, והפלא ופלא - אותו משקל בדיוק כמו אתמול! מסקנה - אם שומרים ונזהרים אפשר לסמוך על עצמנו שהכל יהיה בסדר, ולא צריך לחפש דרכים פתלתלות. חג שמח לכולם, ולא לשכוח להזהר בכל שאר ארוחות החג!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|