הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא מספיק - כנראה שזה קשה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2010 06:48

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מפתח סול חמודה
תודה על המחמאות smile
זו עבודה לא קלה עד היום כולל בשמירה
אך אפשרית עשייה והתמדה מביאים תוצאות
ומי יודע אולי נמצא גם לך מישהו ... אשמח להכירך
אנו שבוע בחוג ילדים ושבוע בלוינסקי החוג של חמש וחצי
מלבד היום שנהיה בשמונה.... תעדכני
ובהצלחה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2010 00:37

מפתח סול
מפתח סול
היי דובונית,
שמעתי כ"כ הרבה סיפורים עלייך, (כי מירי לא מפסיקה לשבח איך ירדת במשקל!!!!) אני לא מכירה אותך אישית ולא יודעת גם איך את נראית אבל מהסיפורים אני מצדיעה לך!!!! ואיזה כיף לך ששידכו לך את דובון smile
אולי תמצאו גם לי מישהו במהלך תקופתי אצל מירי smile
+1 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 20:28

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מפתח סול חמודה fingers crossed
רשמו הכל אז ליישם אט אט בהצלחה
טיפון נסי אולי דברים מגוונים יותר ואולי זה יסייע
כמו אולי קצת גבינה בפלפל שלפחות יהיה מעניין לגוף בערב
בהצלחה שוב ואחלה שבת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 13:05

miribelkin
miribelkin
Administrator
דני את מקסימה ואכן מפתח סול היקרה החוכמה בבית הספר שלי זה ללמוד לאכול נכון. לרזות וללמוד לשמור על המשקל. תהליך ארוך אך עם תמורה לאגרה. תתמידי ותקשיבי טוב טוב להרצאות. בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 12:39

dany
dany
תודה אהובהsmile

רבקה כתב:
מפתח סול יקרה את בטוחה שאת שייכת לשמנמודים ?
בכל אופן דני הסבירה זאת יפה מאוד ולאט לאט תנסי להכניס להרגליך ארוחות מסודרות.
אני חושבת שבערב יופלה זה נפלא אבל הוסיפי לזה ירקות וזה יואיל.
ודני אני כל כך מעריכה אותך על כתיבתך את נהדרת
שתהיה לכן שבת שלוםWave
שתהיה לכן שבת שלום Wave
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 12:27

מפתח סול
מפתח סול
בטוחה ביותר ששייכת לשמנמונדים,
עד לפני שנרשמתי למירי לא הייתי אוכלת הרבה בכלל (מבחינת כמות) אבל המעט שהיה נכנס לי לגוך היה זבל!!! רק ממתקים, מאפים, פחמימות והרוב גם אחרי 17:00. מאז שנרשמתי למירי שיניתי את הרגלי האכילה שלי אבל שוב, קשה לי לשנות את הכמויות. אני פשוט לא רעבה.
ואכן דני כתבה זאת יפה. אשתדל ללמוד ולהשכיל smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 12:17

רבקה
רבקה
מפתח סול יקרה את בטוחה שאת שייכת לשמנמודים ?
בכל אופן דני הסבירה זאת יפה מאוד ולאט לאט תנסי להכניס להרגליך ארוחות מסודרות.
אני חושבת שבערב יופלה זה נפלא אבל הוסיפי לזה ירקות וזה יואיל.
ודני אני כל כך מעריכה אותך על כתיבתך את נהדרת
שתהיה לכן שבת שלוםWave
שתהיה לכן שבת שלום Wave
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 11:54

dany
dany
מפתח סול יקרה עד מאד
ללמוד הרגלים חדשים זו התורה עצמה, יש לתרגל את אותם תרגילים עד הפנמה, הגוף שלנו הוא כמו כל מכונה על מנת לפעול זקוק לאנרגיה ובצורה מסודרת. ברגע שאת אוכלת מעט מידי את בעצם גורמת למכונה לעבוד בקצב מאד איטי...היות והגוף מפחד שהוא לא יקבל יותר משאבים הוא משמר את הקיים... ובכלל שמרגילים את הגוף לכמות קטנה מידי של אנרגיה ברגע שאת תכניסי לו קצת יותר ואפילו שזה יהיה עדיין במסגרת התוכנית ייתכן שתראי עליה במשקל.
אז את חייבת להתחיל לאכול בצורה מסודרת.. לתכנן את היום ולארגן אותו ל3 ארוחות מסודרות את יודעת: פחמימה חלבון ירק ואת הפחמימות לסיים עד שעה חמש ומכאן ואילך חלבון וירקות, לא לשכוח לשתות, ולהפעיל את הגוף..
המון הצלחה
שבת שלום
באהבה מדני
מפתח סול כתב:
סתם משתפת במחשבות....
אני מאוד משתדלת לאכול רק (!!!) מה שמותר. מאוד מקפידה שהחל משעה 17:00 לא אגע בפחמימות אבל יש לי בעיה אחת מאוד גדולה
אני לא אוכלת מספיק. אין לי 3 ארוחות ליום. בבוקר כשאני קמה לא תמיד אני רעבה.... לפעמים בעבודה יוצא לי לאכול סנדוויץ' בתור ארוחת בוקר ולפעמים אני לא מספיק רעבה ואני כבר מחכה עוד שעה ואוכלת ארוחת צהריים, יש לי רק ארוחה 1 ביום שהיא ארוחת הצהריים שאפשר לקרוא לה ארוחה מלא, חלבונים, פחמימות וסלט גדול!!!! מעבר לזה, גם בערב אני לא תמיד רעבה, אני יכולה להסתפק ביופלה תות ואני יכולה גם ללכת לישון ולא יקרה כלום, אני לא תמיד יורדת ולרוב נשארת במקום וזה מתסכל.... אני משתדלת אבל לא אוכלת מספיק, אני לא כ"כ רעבה..... ואם יש ימים שאני לא עובדת אני בכלל יכולה להעביר יום שלם בשינה, במיטה, באירובי או לא משנה במה ולא לאכול כלום כל היום, אני משתדלת שלא, ומאלצת את עצמי לאכול ארוחה אחת מסודרת ביום אבל אני לא מצליחה כל יום לאכול 3 ארוחות, בסופו שלך דבר זה מסתכם במקסימום: סנדוויץ בבוקר, ארוחת צהריים מלאה ויופלה תות בערב... מקווה שאצליח לשנות....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 11:14

מפתח סול
מפתח סול
סתם משתפת במחשבות....
אני מאוד משתדלת לאכול רק (!!!) מה שמותר. מאוד מקפידה שהחל משעה 17:00 לא אגע בפחמימות אבל יש לי בעיה אחת מאוד גדולה
אני לא אוכלת מספיק. אין לי 3 ארוחות ליום. בבוקר כשאני קמה לא תמיד אני רעבה.... לפעמים בעבודה יוצא לי לאכול סנדוויץ' בתור ארוחת בוקר ולפעמים אני לא מספיק רעבה ואני כבר מחכה עוד שעה ואוכלת ארוחת צהריים, יש לי רק ארוחה 1 ביום שהיא ארוחת הצהריים שאפשר לקרוא לה ארוחה מלא, חלבונים, פחמימות וסלט גדול!!!! מעבר לזה, גם בערב אני לא תמיד רעבה, אני יכולה להסתפק ביופלה תות ואני יכולה גם ללכת לישון ולא יקרה כלום, אני לא תמיד יורדת ולרוב נשארת במקום וזה מתסכל.... אני משתדלת אבל לא אוכלת מספיק, אני לא כ"כ רעבה..... ואם יש ימים שאני לא עובדת אני בכלל יכולה להעביר יום שלם בשינה, במיטה, באירובי או לא משנה במה ולא לאכול כלום כל היום, אני משתדלת שלא, ומאלצת את עצמי לאכול ארוחה אחת מסודרת ביום אבל אני לא מצליחה כל יום לאכול 3 ארוחות, בסופו שלך דבר זה מסתכם במקסימום: סנדוויץ בבוקר, ארוחת צהריים מלאה ויופלה תות בערב... מקווה שאצליח לשנות....wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא מספיק - כנראה שזה קשה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!