|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/09/2010 13:37
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
מירי יקרה, שנה נפלאה גם לך ולמשפחתך, שנה של בשורות טובות והגשמת חלומות ויעדים.
כל כך צודקת והשנה אני מבטיחה לעצמי לעבור מתאוריה למעשים ולהגשים בעצמי כמה חלומות ויעדים שנה נפלאה באהבה, מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 13:25
דפי Posts: 1126
|
אמן. תודה על כל מה שאת עושה בשבילנו. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 13:04
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ראש השנה , הזדמנות נפלאה להודות, לברך, לקוות, ולאחל. כפי שאמרתי בהרצאה השבוע ולאנשי האינטרנט היא כבר אצלכם תיכנסו אני מקוה שבשנה הבאה עלינו לטובה, נלמד לאהוב ולדאוג ולכבד, את עצמנו. כל אחד שיתרכז בעצמו. אם אין אני לי מי לי..... ממקום של דאגה עצמית, קבלה, ועשיה, אנחנו טובים יותר בנתינה. ממקום של כח וביטחון עצמי, אנחנו מפרגנים לעצמנו ולאחרים להיות באמת מאושרים.הכל מתחיל אצלנו השמנמודים מתזונה נכונה, ואורח חיים בריא ומאוזן. כשאני שולטת באוכל והוא לא שולט בי אני מנצחת. במסגרת בעשיה והתמדה, כולנו יכולים.... אני מאחלת לכולנו שנת שלום וביטחון. שנת אהבה ופירגון. שנת בריאות פיזית ונפשית. שנת כלכלה טובה. שנת שלוה ואהבה במשפחה. שנת הרזיה ושמירת משקל קלה לכולנו. ובפרטי לכל אחד בנפרד. שיתגשמו משאלות ליבכם. תודה לכל חברי הפורום על התמיכה העידוד והנאמנות. שנה טובה ומאושרת מאחלת באהבה גדולה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|