16/01/2013 21:37
EFF Posts: 6391
|
4 מנות 2 כפות שמן זית 2 בצלים בינוניים קצוצים 2-4 שיני שום כתושות כפית ג'ינג'ר טרי טחון או קובייה קפואה של דורות 1/2 ק"ג עדשים כתומת שטופות 4 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה (קליפה אדומה) חתוכים לקוביות 12 עגבניות שרי חצויות בערך 3 כוסות מים (לדאוג בסוף לתבשיל ללא נוזלים) כף גדושה אבקת מרק בטעם עוף תבלינים: כמון,קארי, מלח, פלפל
אופציה (טעימה) 1/2 קופסא מי קוקוס
כוסברה/פטרוזיליה קצוצה להגשה
לאדות את הבצלים ,שומים בשמן, להוסיף את שאר המרכיבים למעט מי הקוקס, להוסיף מים ולערבב לתבל
לבשל עד שהעדשים והתפוחים רכים למגע. להוסיף את מי הקוקוס ולבשל כמה דקות.
לקשט בעשבי התיבול.
|