08/09/2010 18:29
אסתי ברוך Posts: 1317
|
שנה נהדרת מיכל יקרה אור וברכה}{
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 18:08
אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה כל הכבוד על התמדה, על הנחישות ועל הרוח הטובה שאת מביאה באופן קבוע לפורום!!! באהבה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 16:35
שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני פתחתי את הבוקר מוקדם, בשבע בבוקר התייצבתי לשיעור ספינניג, חזרתי הביתה התקלחתי, אכלתי 2 פרוסות לחם עם סרדינים וירקות, מים מים ניקיון והשלמות בבישולים ועכשיו הכל נקי והספקתי גם לנוח שעה וחצי. נשאר לי לערוך שולחן יפה לקראת האורחים. חג שמח!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 08:41
dany Posts: 19819
|
מתוקה שנה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 07:54
רבקה Posts: 8411
|
מיכלי ודני האנרגיות שלכן מדבקות אז גם אני התעוררתי מוקדם לשם שינוי כדי לכבס, לתלות, להוריד לקפל ואופס למזוודה. את קפה הבוקר שלי כבר שתיתי עם פרוסה מרוחה בגבינה ומקווה עד הצהריים - כלום רק מים מים ומים הרי צריך לשמור מקום לארוחת החג ובצהריים משהו קטן (כמו הרזים) כדי שיחזיק אותי. מאחלת לכן מקסימות חג שמח ושנה טובה ומאושרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 06:57
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב מיכלי תודה על כל העצות על הבוקר.... שניזכר לאן אנחנו שייכים ..... את לפארק להליכה ואני כבר עשיתי ספונג'ה לעשרות המדרגות של חזית הבית.... מה להם לא מגיע להיות יפות לחג???????? בישולים כבר גמרתי!!! טעימות תודה לאל זו לא מחלה שלי.... מה פתאם לטעום.... אם כבר אז כבר אז שיהיה יום קסום ונפלא... ובסופו חג שמח ומאושר.... שנה טובה חיבוק דני מיכל שרון כתב:
בכלל.. כל ההבדל הוא שנתתי לנו עוד חצי שעה שינה.. ועכשיו כרגיל מתעוררים ומתארגנים לצאת לפארק ולפתוח עוד יום מלא אנרגיות.
אז לבינתיים - בוקר נפלא לכולם, לכל המבשלות תשתדלו בלי הרבה טעימות, לכל אלו שנוסעים תשתדלו בלי עצירות ביניים לקפה ומאפה וקחו קופסת ירקות חתוכים לאוטו, לכל אלו שרק מחכים שהערב יגיע ויצאו להתארח תשתדלו לנצל את היום המקסים הזה להליכה.
אני עפה לפארק.. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2010 06:41
מיכל שרון Posts: 1318
|
בכלל.. כל ההבדל הוא שנתתי לנו עוד חצי שעה שינה.. ועכשיו כרגיל מתעוררים ומתארגנים לצאת לפארק ולפתוח עוד יום מלא אנרגיות.
אז לבינתיים - בוקר נפלא לכולם, לכל המבשלות תשתדלו בלי הרבה טעימות, לכל אלו שנוסעים תשתדלו בלי עצירות ביניים לקפה ומאפה וקחו קופסת ירקות חתוכים לאוטו, לכל אלו שרק מחכים שהערב יגיע ויצאו להתארח תשתדלו לנצל את היום המקסים הזה להליכה.
אני עפה לפארק.. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|