הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "הסרת התנגדות"...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/09/2010 13:27

שאפתנית
שאפתנית
ברכה יקירתי גם אני משקימה קום, כל בוקר בחמש וחצי אבל אני אוהבת שעדיין קריר וחשוך בחוץ מה שעכשיו כבר לא אקטואלי...
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 10:18

אשירה
אשירה
אני, לעומת שאפתנית, דווקא נהנית מהאור בבוקר כי אני בדרך כלל מתעוררת מוקדם וגם אם לא האור אינו מפריע לי לישון,
הערב שמחשיך מוקדם פחות נוח לי אבל לא ברמה שממש מפריע לי כי אני ממשיכה לפעול לפי השעה ולא לפי מצב האור.
אבל מבלי להתחשב במצב האור לפעמים בעתות מצוקה בערב אני גם מחליטה ללכת לישון כי זאת הדרך היחידה שלי לא ליפול לאוכל, בדרך כלל זה במצבים של עייפות או תסכול מכך שלא מלאתי את כל המשימות שהצבתי לעצמי לאותו היום ובגלל שאני כבר יודעת שלא אעשה כלום מלבד לאכול אז עדיף כבר ללכת לישון מוקדם.In Love

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 10:08

שאפתנית
שאפתנית
האמת היא מיכל שאני מבואסת מהזזת השעון רק בגלל שהשמש מקדימה לזרוח בשעות שאין בה צורך אבל לגבי הערב עדיין לא נתקלתי במצב של חוסר מעש. כל ערב יש לי משהו אחר- אספות הורים, חוגים, סידורים אז ככה שאין בעיה שהמקרר נמצא לידי רק פשוט מחשיך מוקדם וזה מבאס כי עדיין אין גשם אז למה לקחת לנו את שעת האור האחרונה בערב?!?!?!
תעסיקי את עצמך וגם לצאת לצעוד לבד עם אוזניות זה כייף אז אל תוותרי לעצמך גם אם אין לך שותפה לצעידה.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 09:11

dany
dany
מיכל יקרה
הגוף שלנו צריך להתרגל לשינוי....... אין מה לעשות זה לא קל כל שינוי עושה את הטראומה שלו!!!!!!
וכמובן שכל אחד מגיב אחרת.... לי בינתיים ,חוץ מזה שאני מרגישה יותר עייפה, לא מוצאת איזה שינוי בנוגע לאוכל!!!!!!!
אולי גם פה זה מצב של החלטות בראש.. אולי לא יודעת וממש לא קובעת...
אני ממשיכה להתעורר מוקדם כמו ממקודם......וההחלטה בלי פחמימות מחמש ממש פותרת בעיות. אין מה להתלבט!!
ברור שמדובר על כך שאני חזקה(לא תמיד אני כך)
מגיעה שעת ארוחת הערב אז פק"ל קוטג'(אהבת חיי) ביצהupset לא כל כך אבל מידי פעם, פלפל אדום ולפעמים גם צהוב ושתי כוסות תה צמחים........
ואני יודעת שזה מה שיש אז ממש לא חושבת על אוכל........ הלוואי ותמיד זה היה עובד הלוואיייייייייייייייייייייייייי.
מקווה שתתרגלי במהרה.
חיבוק דני
0 קישור קבוע (Permalink)
14/09/2010 06:22

בוקר טוב לכולכן.
מרגש לראות שנפתח כאן דיון רגשי כל כך חשוב...
ומה אתן מרגישות לגבי שעון חורף? לי הי אתמול קשה בטרוף. הסתובבתי בבית כמו אריה בכלוב. אחרי שאכלתי א. ערב (ביצה מלפפון כף טחינה)
לא יודעת אם הייתי רעבה בכלל אבל היה לי קשה מאד מאד חפשתי חברה שתצא אתי לצעידה ויש לנו טיילת מדהימה רק לצאת אליה. מצאתי תרוצים למה לא לבד ו.. פשוט הלכתי לישון, גם דרך להציל את עצמי מעממי... עכשו אני בדרך לחדר כושר מקוה שהערב יעבור עלי יותר בקלות.
יום נפלא ובשליטה
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
13/09/2010 23:55

tutit
tutit
תודה דני,גם אני אוהבת אותך
ניקי ושאפתנית-משמח ומרגש היה לקרוא שגם אתן במצבי עם ילדים ומבינות את הבעיה של לחפש
כל פעם מישהו שישמור,ולהרגיש רע.
אני סיפרתי רק לכמה חברות לבעלי ולאמא שלי אבל האחים ואבא שלי לא יודעים כי גם לי זה רק הרס בעבר
כמו שמירי אומרת רק מי שמפרגן ומי שלא בכלל לא לערב אותו כי בסוף זה יהרוס
גם אני מצטרפת לדני-ניקי את מוזמנת לבקר כאן יותר.בהצלחה לכולכן נמשיך להיות בקשר
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 13:28

שאפתנית
שאפתנית
אין ספק ניקי שניצלנו בזכות קיומו של הפורום ובזכות קיומו של אתר האינטרנט של מירי. זהו פתרון מושלם גם עבורי ולכן אני מתכוונת להישאר צמודה ולנצל את האנרגיות הטובות של האנשים לתמיכה, חיזוק ועידוד.
כשהסביבה שלך לא תומכת ולא עוזרת אז בהחלט שהפורום הוא מקום טוב לנחמה ועזרה. הישארי צמודה כמה שאפשר ואנחנו נהיה איתך לתמוך, לשמוע, לייעץ וגם סתם בשביל לדבר עם מישהו.
בהצלחה.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 12:03

nikname
nikname
צודקת דני. זו באמת חוויה נהדרת.
אוגוסט ספטמבר הם חודשים לחוצים ומיעטתי להכנס לפורום בזמן הזה. בין הילדים לעבודה לחופש לחגים, הורים, חמות.......
היה לי חסר.

שיהיה שבוע קל וגמר חתימה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 11:43

dany
dany
ניקי יקרה
שמחה שאת מרגישה כאן בבית זו המחמאה הטובה ביותר שהפורום הזה יכול לקבל!!
ואכן כל אחת יכולה להיפתח בזמן שלה .... גם בפורום הרבה יותר קוראים מאשר כותבים אך בכל זאת מקבלים כוחות מעצם הביקור בפורום... ואשרינו שאנחנו יכולים לתרום להצלחה של מישהו.......
אני גאה להיות כאן חלק מהדבר הנפלא הזה..... חוויה גדולה מהחיים!!!!!
גם לגבי שיתוף אחרים בתהליך זה ממש מצב סובייקטיבי שלכל אחד מתאים פיתרון אחר והכל טוב ובסדר אין אחד צודק והשני טועה!!!
המון הצלחה ניקי
והיכנסי לבקר יותר.
גמר חתימה טובה
בחיבוק דני
nikname כתב:
מזדהה עם ברכה והדס. גם אני מאזור פ"ת אך מרגישה הרבה יותר נח להיות שותפה דרך האינטרנט גם מפאת חוסר זמן (ילדים...)
וגם מפני הנוחות שיש באי חשיפה בפני קבוצה. כל אדם מוצא לו את הזמן שלו להפתח והצורה שבה נח לו.

בכל מקרה, אין כמו הפורום. יש פה ממש תחושה של משפחה.
אני לא משתפת את סביבתי הקרובה בתהליך הדיאטה מפני שלא חושבת שהסביבה שלי יכולה לתרום, בעבר זה רק הפריע.
את המקום הזה ממלא הפורום. ופה יש תמיכה שאין כמוה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 11:26

nikname
nikname
מזדהה עם ברכה והדס. גם אני מאזור פ"ת אך מרגישה הרבה יותר נח להיות שותפה דרך האינטרנט גם מפאת חוסר זמן (ילדים...)
וגם מפני הנוחות שיש באי חשיפה בפני קבוצה. כל אדם מוצא לו את הזמן שלו להפתח והצורה שבה נח לו.

בכל מקרה, אין כמו הפורום. יש פה ממש תחושה של משפחה.
אני לא משתפת את סביבתי הקרובה בתהליך הדיאטה מפני שלא חושבת שהסביבה שלי יכולה לתרום, בעבר זה רק הפריע.
את המקום הזה ממלא הפורום. ופה יש תמיכה שאין כמוה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/09/2010 11:00

שאפתנית
שאפתנית
תודה ברכה.
האמת היא שזה הדבר הטוב ביותר שעשיתי לעצמי בשנה שעברה. להתחבר שוב למירי. בעברי הרחוק הייתי חברה בקבוצות של מירי ועכשיו חזרתי במלוא הכוח ואכן אני עושה בשביל עצמי. כמו שכבר כתבתי לכן עברתי הרבה שינויים בזכות מירי ואני שמחה וגאה על כך.
+1 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 21:46

אשירה
אשירה
הדס ושאפתנית יקרות,
כל הכבוד שלמרות שאתן מטופלות בילדים קטנים אתן לא שוכחות את עצמכן ולא מוותרות על מסגרת הדיאטה, ובאמת האינטרנט עוזר המון ומירי היא המלכה באינטרנט וגם מחוצה לו...
עלנה והצלחנה!!!ApplauseToastApplause

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 20:54

שאפתנית
שאפתנית
נילי לא קרה דבר יקירתי, אני בסדר ולא פסחת על כלום. אני נציגת מודיעין גאה להדליק משואה זו....
סתם אני צוחקת. זה כייף לראות שיש הרבה בנות מאזור הצפון וכולנו כאן ביחד מגשרות על המרחקים.
הדס יקרה גם אני הצטרפתי למירי באתר האינטרנט מתוך שיקולים של ילדים קטנים ובלי טובות של אף אחד. הכי כייף להתחבר למירי מתי שרוצים ומתי שיש זמן פנוי, בלי לחץ ובלי בלגאן. יושבים מתחברים ומתחזקים באנרגיות.
שבוע טוב, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 12:07

1103
1103
שאפתנית יקרהsmile
סליחה שפסחתי על מודיעין ועל עוד מקומות רחוקים.wink

כשכתבתי צפוניות זו רק היתה דוגמא להמחשה,Cool
כמובן שאין יוצאים מן הכלל וכולנו משפחה אחת גדולה.Whaaaaa?

שבת קסומה,בשליטה ובאנרגיות טובות.smile
smile
באהבה ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 06:58

dany
dany
אוהבת אותך הדס
שבת שלוםsmile

hadasosh1 כתב:
כיף לקרוא כמה שיש פה אהבה פרגון אכפתיות תמיכה בפורום הזה......
ממש תענוג ...
אין עליכן (אני אגב מפ"ת-בל רשומה דרך האינטרנט יותר קל לי לא צריכה לחפש ביביסיטר לילדים (הקטן בן 9 חודשים)
שלא יעשו לי טובות אני צופה מהבית בזמן החופשי שלי,ומאוד כיף שיש את הפורום זה נותן תחושה של יחד
למרות שלא נפגשים.יש פה את התמיכה ואפשר לכתוב ולשתף ,זה כלי כמו שמירי אמרה שמאוד עוזר וכיפי,לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/09/2010 03:15

tutit
tutit
כיף לקרוא כמה שיש פה אהבה פרגון אכפתיות תמיכה בפורום הזה......
ממש תענוג ...
אין עליכן (אני אגב מפ"ת-בל רשומה דרך האינטרנט יותר קל לי לא צריכה לחפש ביביסיטר לילדים (הקטן בן 9 חודשים)
שלא יעשו לי טובות אני צופה מהבית בזמן החופשי שלי,ומאוד כיף שיש את הפורום זה נותן תחושה של יחד
למרות שלא נפגשים.יש פה את התמיכה ואפשר לכתוב ולשתף ,זה כלי כמו שמירי אמרה שמאוד עוזר וכיפי,לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/09/2010 22:37

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל כ שמחה שהסרת התנגדות יישר כוח
וגם לכל שאר המשתתפות אחכן כולנו יחד משפחה גדולה וזה כיף גדול
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2010 11:34

dany
dany
נילי אכן הצפוניות יכולות להתקנא בברכה שהיא ליד....
ברכה מקווה שתעשי את הצעד ותעברי את המשוכה...
כי התרופה היא ממש לידך
המון אהבה ותמיכה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2010 10:51

1103
1103
winkתודה ברכה.עד לפני עשר וחצי שנים גרתי בר"ג ואני נמצאת בחוג של מירי מאז תחילת דרכה,
יתכן שנפגשנו בחוג ואנחנו מכירות.תתבונני בתמונה שלי,האם את מזהה אותי? חבל שלא הכנסתwink
תמונה לפורום אולי ההיתי מזהה אותך.אני מקוה שתעשי את ההחלטה הנכונה ותגיעי לחוג מופת,
אשמח לפגוש אותך שם,בכל מקרה בכל החלטה שתעשי,אני מאחלת לך הצלחה רבה.Cool

אגב גם אני אינני שייכת לקבוצת הצעירים בגיל אך מרגישה ילדה בנפשי,משדרת זאת,ומתנהגת בהתאם.

שנה נפלאה באנרגיות טובות ובשליטה.smile

באהבה נילי:

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/09/2010 09:13

אשירה
אשירה
1103 כתב:
ברכה יקרה
חבל מאוד שאינך מגיעה לחוג מופת ביום ב" בוקר או לחוג יום רביעי ערב בר"ג,
כנראה שנסיונך בהשתיכות לקבוצת דייאטה לא היתה מוצלחת,אך כפי שאת רואה,

את החבירה והפירגון בין האנשים דרך הפורום,בנוכחות האמיתית זה חזק הרבה יותר.

כפי שחששת להצטרף לפורום ונוכחת שזה עושה רק טוב,עליך להסיר התנגדות,וכדאי שתגיעי לאחד החוגים,

את גרה בר"ג,איזו פרבילגיה זו,כל הצפוניות היו מוכנות להתחלף איתך.כדאי לך לנסות והרווח יהיה כולו שלך

,החיבור הפיסי לאנשים בחוגים הוא מדהים,לא לחוות זאת זה הפסד ענק.Wavei agreegrouphug

שנה טוב וחג שמח

נילי

תודה נילי, את מקסימה, מלאת רצון טוב לעזור, אולי יגיע זמן שאכן אעשה זאת, אני יודעת שהקבוצה היא מדהימה, הייתי בה לפני המון שנים, הקושי הוא שלי ולא קשור לקבוצה עצמה, נראה לי שלמרות גילי המופלגwink אני צריכה עדיין לעבור איזה תהליך עם עצמי כדי להרגיש בנוח בקבוצה כפי שאני מרגישה בנוח בכתיבה! אוהבתKissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "הסרת התנגדות"...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!