03/01/2013 22:14
מטפס הרים Posts: 1533
|
המרק הזה הוא ניחוח ילדותי.... אז בבית הספר על הקיר תמונה ואמא מבשלת לי מרק עוף , איזו מנה.... תודה אפי על שהבאת לי את ריח הילדות הנהדר הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 22:07
מיכלל Posts: 1674
|
בלי סימן קריאה:-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 22:07
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900!קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2012 20:56
EFF Posts: 6391
|
4 כרעי עוף מפורקים ללא עור 2 גזרים גדולים קלופים 2 קישואים קלופים דלעת 1/4 כרובית 1/4 כרוב 1 סלרי עלים 1 בטטה קלופה וחתוכה לרבעים שורש פטרוזיליה קלוף שורש סלרי קלוף צרור פטרוזיליה מלח ופלפל שחור 2 כפות אבקת מרק עוף אופן הכנה: 1. מניחים את העוף בסיר גדול, ממלאים מים עד כיסוי, מרתיחים ושופכים את המים. 2. יוצקים לסיר מים עד 3/4 מגובהו, ומוסיפים את הירקות ,מלח ופלפל וממשיכים לבשל עוד 45 דקות. 3. מוסיפים כף אבקת מרק עוף וממשיכים לבשל עוד חצי שעה, טועמים ומתקנים טעמים לפי הצורך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|