08/09/2010 17:42
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-2500 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 18:36
EFF Posts: 6392
|
1 ק"ג דג..נשמט מהמתכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 18:35
EFF Posts: 6392
|
' ק"ג פילה סלמון 1 בצל פרוס 10 שיני שום פרוסות 4-5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות עבות 4 כפות יין לבן 3 קופסאות קטנות רסק עגבניות כפית סוכר/ממתיק שווה ערך 1 וחצי כוס מים רותחים מיץ מלימון שלם 2 כפות חומץ בלסמי (לא חובה) קורט נדיב מלח כפית גדושה פפריקה פלפל שחור לפי הטעם שליש חב' כוסברה קצוצה 1. להשרות את הדג (חתוך ל-8 חתיכות) במיץ לימון (מלימון שלם) +2 כפות בלזמי+2 כפות יין בזמן שאנחנו עסוקים בחיתוך הירקות והכנת רוטב - משהו כמו 10 דקות. 2. לאדות ב-2 כפות שמן זית בצל ושום, אח"כ עגבניות ואח"כ - 2 כפות יין ולערבב היטב. 3. להוסיף את שאר החומרים ולערבב לרוטב אחיד. 4. להניח בתוך הרוטב את פרוסות הדג ולכסות את כולו ברוטב. 5. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד שלושת רבעי השעה - מידי פעם לכסות את הדג ברוטב עם כף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|