31/12/2012 10:34
מפתח סול Posts: 250
|
מטפס - אכן טעים מיכל - תודה על ההערכה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2012 22:59
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1200 קקל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2012 18:33
מטפס הרים Posts: 1533
|
נשמע טעים מאוד. ננסה. תודה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2012 11:30
מפתח סול Posts: 250
|
חומרים למילוי: 6 פלפלים אדומים גדולים 2 בצלים 3 עגבניות 2 כפות רסק עגבניות 3/4 כוס אורז 1 כף שמת זית 1/2 כפית מלח 1 כפית פפריקה מתוקה 1/4 כפית פלפל שחור
החומרים לרוטב: 5 כוסות מים רותחים 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף 3 כפות רסק עגבניות 1 כפית כמון 1 כפית פפריקה
אופן הכנה: לקצוץ קטן את הבצלים ולהקפיץ עם כף שמן זית עד להשחמה, להוסיף את האורז להקפיץ עוד כשלוש דקות ולהסיר מהאש.
לרסק את העגבניות בפומפיה / מעבד מזון, להוסיף את רסק העגבניות, המלח והפפריקה ולערבב. (מערבבים את רסק העגבניות, הבצל והאורז)
למלא כל פלפל עד 2/3 מגובהו.
מניחים את הפלפלים בסיר ושופכים את הרוטב מעל כף שיכסה לפחות חצי מהפלפלים
לבשל בסיר מכוסה כשעה על אש בינונית!
יצא מעולה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|