07/09/2010 18:34
EFF Posts: 6392
|
מפשירים את הדגים ע"י הוצאתם מהמקפיא והנחתם במקרר לכמה שעות. שוטפים את הדג ומנגבים בנייר סופג. מכינים רוטב: מיץ מחצי לימון חצי כף חרדל 2 שיני שום כתוש 1/2 כפית מלח מערבבים את החומרים ומורחים על הדג משני הצדדים. מכניסים לבטן כל דג 3-4 עלי בזיליקום. (אני הכנסתי גבעול שלם) מניחים את הדג על נייר כסף מרוסס בספרייש מן בטעם חמאה (יש כזה של PAM), וסוגרים את נייר הכסף בצורת "אוהל"- שהנייר לא יגע בדג. אופים בתנור חם בחום של 250 כעשרים דקות.
|