02/07/2010 20:49
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ח סמויה dany חמודות רשמו כבר הכל אז אוסיף משהו קטנטן שקשור בהרצאה זיכרו לשלוט בדחף ושלא הוא ישלוט בנו לא קל אך אפשרי הרי מה שלא נאכל היום אפשר לדחות למחר אנו אוכלים מגוון בריא וטעים ואף מותר חטיף יומי
החשוב הוא לא להחסיר מהומה ולהמשיך לפעול בתפריט ללא קיזוזים והנחות גם אם קצת נפלנו
אז אל נקלקל את שבנינו חבל... אז קדימה לשנס מותניים ולהצמד לתפריט ופעם הבאה רק אם אנו בשליטה מותר לטעום עוד משהו מיוחד אבל טיפ טיפה והכל במודעות וסבלנות ואהבה אחלה שבת ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 19:31
נחושה Posts: 6982
|
חיהל'ה יקרה עופר כתב לך נכון, ואני מוסיפה...במודעות מחדש ובאהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 19:12
קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה! תחילה שבת שלום ומברוך!
מצטרפת לתגובות החמות והמרגשות ... אכן תיסכול ולחץ לא מביאים לשום מקום ולהיפך גורמים לנו רק לאכול ולהצטער עוד יותר אח"כ.
סבלנות, נחישות, התמדה וים של רצון להצליח הם אלה שיביאו אותך להשיג את יעדייך והכי חשוב לשמור עליהם לאורך זמן.
ב ה צ ל ח ה רבה.
מכל הלב:
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 13:09
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה אם היה קל לרזות היינו כבר כולן נעלמות מרב רזון.... אך הדרך ארוכה ועם עליות וירידות וצריכים להבין שכל עוגה או לחמניה תעכב את הירידה. לכן ל יום להיות במודעות ובחירה. ולזכור מה שעולה מהר יורד מהר. אוהבת וגאה בך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 12:24
רבקה Posts: 8411
|
ח כתב:
בס"ד שלום לכל חבריי לפורום, זקוקה נואשות לעזרתכם ולעידודכם!!! דווקא עכשיו, אחרי שנגמלתי מהקפה ומהשוקולד - אני עולה במשקל.. בשבועיים האחרונים עליתי קילו וחצי, ואני ממש ממש מתוסכלת. אמנם יש דאגות, טרדות, קשיים ועניינים כאלו ואחרים, אבל העלייה הזו ממש משגעת אותי!! זה פשוט מיותר!!! אני יודעת, אכלתי לאחרונה בבקרים לא אחת במקום ארוחת בוקר, עוגה עם קינמון, וגם מפעם לפעם לחמניות, אבל ממש לא שיערתי שזה יהיה המחיר!! ממש זקוקה לעידוד ולתמיכה!! אני רוצה כל כל לרדת ביולי אוגוסט לפחות 6 ק"ג ואפילו 8, ואני יודעת שזה אפשרי!!! מקווה שאצליח... ובכל מקרה, שיהיה לכולנו יום נפלא - אוהבת, חיה חיה יקרה תיסכול לא מביא אותנו לשום מקום. באוניברסיטה של מירי אנחנו לומדים איך לא להיות מיואשים , נהפוך הוא איך לצאת מזה בכבוד. מאמינה שאם את כל כך רוצה את תצליחי וכמובן עם הפנים קדימה לעבר המטרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 11:44
dany Posts: 19819
|
סמויתי האהובה אין לך מושג עד כמה את צודקת כי בעצם לעצמי אני כותבת!!! ימים לא קלים עלי עוברים... החלטות כהרף עין מבוטלות למראה כל מיני.....
טוב כרגע במצב ממש מבואס ומאובס אני בזאת מכריזה... זהו טעמתי הכל!!! הבנתי!!! היה טעים להפליא ועכשיו מגעיל מאד!!!! חוזרת למוטב בזה הרגע!!!! היום יום שישי 2.7.2010 אני מודיעה כי ימי פומפיי נגמרו ואני אל עצמי חוזרת!!! ויום יום מדווחת על התנהגותי ואני אומרת כי למופת היא תהייה.
והעובדה כי למשוררת הפכתי לא נותנת לי את האפשרות לצבור קילוגרמים ולהיות משוררת שמנה... אני רוצה להיות משוררת צנומה ממש דלילה...
די עד כאן נמאס.... להילחם על בלי סוף על כל ביס ... למה??? מספיק לבכות על מר גורלי יש כאלו שגורלם מר הרבה יותר ועומדים בכך בגבורה וללא כל טענה. חברותי האהובות נשיקות לשבת ואמן שתעבור לה השבת ללא מכשולים . הסמויה כתב:
חיה , דני ואסתי הבעיה של חיה גם הבעיה שלי כמו של כולנו ומה שעניתם לחיה מתאים מאוד , כרגע, גם לי ואני מתייחסת כמו שכתבן לי דני, הפכת למשוררת - את תמיד כותבת דיברי טעם שבת שלום ובהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 10:24
רייצ'ל Posts: 1323
|
חיה יקרה!!! הגוף שלנו לא שוכח מאומה כל מה שנכנס נרשם אכן לעשות דיאטה זה לא קל אחרת כולם היו רזים אל תתיאשי בגלל עליה של חצי קילו המשיכי בתהליך. לא יותר מ600 קלוריות של פחממות ביום מחמש בלי פחממות ושתיה של שמונה עד עשר כוסות מים ביום והירידה אכן תגיע שתהיה לך שבת קסומה רייצ'ל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 09:22
אסתי ברוך Posts: 1317
|
אכן דברי טעם בנות בהצלחה לכולםםםםםםםםםם שבת שלום edited by אסתי ברוך on 7/2/2010 edited by אסתי ברוך on 7/2/2010 edited by אסתי ברוך on 7/2/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 09:03
חיה , דני ואסתי הבעיה של חיה גם הבעיה שלי כמו של כולנו ומה שעניתם לחיה מתאים מאוד , כרגע, גם לי ואני מתייחסת כמו שכתבן לי דני, הפכת למשוררת - את תמיד כותבת דיברי טעם שבת שלום ובהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 08:45
dany Posts: 19819
|
חיה אהובה כתבתי לך המון ופתאם קרה משהו והכל נעלם... בגלל שאני רוצה להוסיף סמיילים מתוחכמים זה מה שקורה.. אז שוב אכתוב לך ללא איורים.. הנה על שורש הבעייה עלית... את יודעת מה לא נכון עשית... אז .... מיד לחזור אל התכנית!!! בלי קיצורי דרך... בלי תוספות מיותרות... איך אומרים אצלנו? לנגב הפירורים, לצחצח שיניים ולהתחיל מחדש. מה שהיה היה... לא נבכה על חלב שנשפך... לא נייסר עצמנו... לא נהייה שליליים!! אלא רישום, אכילה נכונה מסודרת ונבונה, פחמימות עד 5, מים ועוד מים, פעילות גופנית . והכי הכי חשוב בלי יסורי מצפון ורגשות אשמה בלי הנהלת חשבונות... לדעת כי את עצמנו לאהוב זה הכי חשוב... למען מישהו אהוב את הכל עושים... שבת שלום יקירה ובהצלחה נשיקות דני וכל זאת ללא סמיילים אבל מכל הלב ח כתב:
בס"ד שלום לכל חבריי לפורום, זקוקה נואשות לעזרתכם ולעידודכם!!! דווקא עכשיו, אחרי שנגמלתי מהקפה ומהשוקולד - אני עולה במשקל.. בשבועיים האחרונים עליתי קילו וחצי, ואני ממש ממש מתוסכלת. אמנם יש דאגות, טרדות, קשיים ועניינים כאלו ואחרים, אבל העלייה הזו ממש משגעת אותי!! זה פשוט מיותר!!! אני יודעת, אכלתי לאחרונה בבקרים לא אחת במקום ארוחת בוקר, עוגה עם קינמון, וגם מפעם לפעם לחמניות, אבל ממש לא שיערתי שזה יהיה המחיר!! ממש זקוקה לעידוד ולתמיכה!! אני רוצה כל כל לרדת ביולי אוגוסט לפחות 6 ק"ג ואפילו 8, ואני יודעת שזה אפשרי!!! מקווה שאצליח... ובכל מקרה, שיהיה לכולנו יום נפלא - אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 07:59
אסתי ברוך Posts: 1317
|
חיה יקרה החיים זה לא שחור ולבן צריך לקחת הכול בפרופורציה לשכוח מאמש ולהתחיל מחדש כולנו באותה סירה הדרך לא קלה לאף אחת מאיתנו סבלנות והתמדה זה המפתח אם כי בדרך מלא מהמורות ואני מדברת מנסיון של שנים אצל מירי בהצלחה חיבוק ממני שבת נהדרת edited by אסתי ברוך on 7/2/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 07:24
בס"ד
שלום לכל חבריי לפורום,
זקוקה נואשות לעזרתכם ולעידודכם!!!
דווקא עכשיו, אחרי שנגמלתי מהקפה ומהשוקולד - אני עולה במשקל..
בשבועיים האחרונים עליתי קילו וחצי, ואני ממש ממש מתוסכלת.
אמנם יש דאגות, טרדות, קשיים ועניינים כאלו ואחרים, אבל העלייה הזו ממש משגעת אותי!!
זה פשוט מיותר!!!
אני יודעת, אכלתי לאחרונה בבקרים לא אחת במקום ארוחת בוקר, עוגה עם קינמון, וגם מפעם לפעם לחמניות, אבל ממש לא שיערתי שזה יהיה המחיר!!
ממש זקוקה לעידוד ולתמיכה!!
אני רוצה כל כל לרדת ביולי אוגוסט לפחות 6 ק"ג ואפילו 8, ואני יודעת שזה אפשרי!!!
מקווה שאצליח...
ובכל מקרה, שיהיה לכולנו יום נפלא -
אוהבת, חיה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|