26/12/2012 08:55
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 09:17
נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
אפי תודה. אימי היקרה מרבה לעשות זאת אך מבשר בקר , מבושל, ועם המון רוטב - טעים אבל שמן ( ״מה פתאום ״ היא אומרת לי כשאני רוטן על השומן, ״זה לא שומן זה המיץ של הבשר״.. פולניה פולניה). אני רק שאלה: ...אפשר לשים את הביצה שלימה ואז יוצא יפה כזה כשפורסים, נכון? edited by מטפס הרים on 12/21/2012
אני חושבת שהביצה שפורסים היא אקסטרא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 07:18
מטפס הרים Posts: 1533
|
אפי תודה. אימי היקרה מרבה לעשות זאת אך מבשר בקר , מבושל, ועם המון רוטב - טעים אבל שמן ( ״מה פתאום ״ היא אומרת לי כשאני רוטן על השומן, ״זה לא שומן זה המיץ של הבשר״.. פולניה פולניה). אני רק שאלה: ...אפשר לשים את הביצה שלימה ואז יוצא יפה כזה כשפורסים, נכון? edited by מטפס הרים on 12/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 00:43
EFF Posts: 6391
|
1/2 ק"ג חזה עוף טחון 2 בצלים גדולים מגורדים 4 שיני שום כתושות 1 גזר מגורד דק 1/2 כרובית מרוסקת במג'ימיקס 2 ביצים פטרוזיליה קצוצה כוסברה קצוצה תבלין לקציצות (בהרט) פלפל מלח לערבב את כל החמרים, להכניס לתבנית אינגליש קייק, ולאפות כ40-50 דקות בחום בינוני. ניתן להגיש חם וגם קר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|