10/09/2010 22:17
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברכההרקוביץ ברוכה השבה מקוווה שאת כבר חזרה בשגרה קטן עליך ואנו כאן איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 22:14
רבקה Posts: 8411
|
ברכה שמחה שחזרת אלינו בשלום ועם הנאה רבה אין כמו חופשה שהנפש זקוקה לה חוזרים לשגרה והכל יסתדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 13:12
אשירה Posts: 4292
|
תודה רבה לכל המברכות, התגעגתי מאוד אליכן. דני האינטרקציה איתך בפורום תורמת לי המון ותודה על כך. שאפתנית, כל הכבוד שזכרת שאהיה עכשיו לבד בבית, אני באמת מקווה שהפעם לא אפשל!!!... מיכלי, אין כמוך בהומור ובכושר ההתבטאות שלך. ובקשר לחמאה זה אחד מהמאכלים שממש ממש אסור לי להיות בקרבתם, כי כשיש חמאה אני לא אוכלת לחם עם חמאה, אלא חמאה עם קצת לחם, אז כנראה אנחנו מבינות אחת את השניה מאוד בקטע הזה!!!
ודפי המתוקה, המפרגנת ומעודדת, תודה על התגובה, אשתדל מאוד לשמוע בעצתך ולחזור כמה שיותר מהר לשיגרה!
שוב שנה טובה לכולכן ולכל אנשי הפורום.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 08:52
דפי Posts: 1126
|
טוב שסוף סוף חזרת. אני שמחה שנהנית , גם מהאוכל . וכעת חוזרים לשגרה ובהצלחה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 07:59
מיכל שרון Posts: 1318
|
ברכה הרסת אותי.. "התמוסס בחמאה של ארוחות הבוקר".. בתור מעריצה שרופה של לחם עם חמאה ממש התמוגגתי מהתיאור שלך.. כולי רציתי להיות על הבופה ולהתמוסס יחד איתו..
אני שמחה שנהנית, שמחה שחזרת, מחכה לשמוע חוויות וסיפורים.. מקווה שלא יתפוס אותך ג'ט-לג וכיף שחזרת אלינו.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 07:11
שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה השבה ברכה!!! כייף לשמוע שנהנת מהטיול, תאגרי כוחות ותחזרי לשגרה של האוכל יחד איתנו. נשנס מותניים ונחזק אותך יהיה בסדר אל תתעסקי עם זה יותר מידי, מה שהיה היה, נהנית ועכשיו חזרת לשגרה. להזכירך את לבד בבית אז לא יהיו יותר פיתויים והכל יחזור על מקומו בשלום. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 06:16
dany Posts: 19819
|
ברכה!!!! איך שמחתי לראות את השם שלך בפוסטים כי באמת מאד התגעגעתי.... מה שהיה היה מבחינת האוכל.... העיקר שהיה כייף מבחינת הטיול ומהמשפחה!!! אין טעם להתענות ולהתייסר... את כאן איתנו וביחד נחזור למסלול.... חג שמח יקירתי נשיקה וחיבוק לקראת החג... באהבה דני ברכההרשקוביץ כתב:
נחתתי לפני כשעתיים, האדרנלין עדיין זורם בעורקי ומכיוון שלישון עדיין איני הולכת, באופן טבעי ניגשתי למחשב, פתחתי את אתר מירי בלקין וחוזרים לעניינים. הייתה לנו נסיעה מוצלחת מאוד מכל הבחינות חוץ מאשר מבחינה אחת, כמובן האוכל. למרות שיצאתי מהארץ עם החלטות ועם צידה לטיסה וקצת להמשך, זה החזיק מעמד יומיים בלבד, ולאחר מכן הכל התמוסס בחמאה של ארוחות הבוקר הטעימות ובשאר הפיתויים... אני לא רוצה להתמקד באוכל כי הכל היה כל כך נפלא, אשתף אתכם בפרטים בהמשך. בינתיים אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה ומוצלחת, שנת בריאות ושפיות והמון המון השגים בכל וגם בדיאטה... באהבה רבה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 05:37
אשירה Posts: 4292
|
נחתתי לפני כשעתיים, האדרנלין עדיין זורם בעורקי ומכיוון שלישון עדיין איני הולכת, באופן טבעי ניגשתי למחשב, פתחתי את אתר מירי בלקין וחוזרים לעניינים. הייתה לנו נסיעה מוצלחת מאוד מכל הבחינות חוץ מאשר מבחינה אחת, כמובן האוכל. למרות שיצאתי מהארץ עם החלטות ועם צידה לטיסה וקצת להמשך, זה החזיק מעמד יומיים בלבד, ולאחר מכן הכל התמוסס בחמאה של ארוחות הבוקר הטעימות ובשאר הפיתויים... אני לא רוצה להתמקד באוכל כי הכל היה כל כך נפלא, אשתף אתכם בפרטים בהמשך. בינתיים אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה ומוצלחת, שנת בריאות ושפיות והמון המון השגים בכל וגם בדיאטה... באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|