10/09/2010 22:14
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל כ אמרו הכל אז בהצלחה וזכרי אט אט ובסבלנות תוך הנאה מהדרך והתוצאות מובטחות לזמן ארוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 22:12
רבקה Posts: 8411
|
מיכל כ על המקום נפלא עוצרים את העליה כבר הצלחה ועוד אחרי ירידה של 2 קילו מה רוצה יותר הבן אדם תמשיכי בשליטה ובשמירה וההצלחה בדרך אליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 10:00
dany Posts: 19819
|
המשקל שיורד הוא רק הבונוס.. השינוי בראש ובנפש הוא החשוב מצטטת ממיכל שמצטטת את מירי edited by dany on 9/7/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 08:57
דפי Posts: 1126
|
מיכל מצטרפת לכל מה שנאמר לך כאן. בהצלחה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 07:57
מיכל שרון Posts: 1318
|
הי מיכל, כמו שהבנות כתבו - גם אני חושבת שעמידה במקום במיוחד אחרי ירידה גדולה (ו-2 ק"ג זה הרבה) זה מעולה.. כי זה אומר שלא נכנסת לשאננות ותפסת תחת על עצמך מהירידה וזה הכי חשוב. אז עדיף עמידה במקום מאשר נדנד ולעלות אפילו קצת... אני כבר מזמן כתבתי כאן שאני ממש מאחלת לעצמי על המקום כל החודש הקרוב.. אמן ואמן!!! כמו שמירי תמיד אומרת - ציפיות ריאליות חברות.. זו תקופה קשה לכולנו, החופש נגמר, חוזרים לשגרה, לכל האמהות זו החזרה לביה"ס, שוב החגים, אירוחים, בישולים, משפחה וכל ההתעסקות מסביב.. שום דבר בשבועות האחרונים לא היה פשוט וקל ומובן מאליו.. אז לכולנו אני מאחלת עמידה במקום, זה ריאלי ושפוי ובעיקר - בר השגה!!! אל תדאגו יקרות, אנחנו כאן כדי להישאר.. ובסוף הכל ינשור מאיתנו.. כל אחת בקצב שלה ובקצב שהגוף שלה מכתיב לה.. העיקר בלי הלחץ מסביב למשקל, כי כמו שמירי הזכירה לנו אתמול.. המשקל שיורד הוא רק הבונוס.. השינוי בראש ובנפש הוא החשוב. שיהיה לכולנו יום נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 07:08
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי תהני מהחג ותשתדלי לשמור על הכללים. אני בטוחה שתראי ירידה בשקילה הבאה. לרדת 2 ק"ג זה מאוד יפה אז הגוף קצת במנוחה. תעזרי לו בכך שתמשיכי לשמור כרגיל והירידה הבאה תגיע. חג שמח גם לך, תהני מהבישולים ותארחי בהנאה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 06:14
dany Posts: 19819
|
מיכל יקרה כפי שכתבת כל שנבקש לו יהי אמן ואמן גם לך שנה נהדרת יקירה
ויש מספיק זמן להחזרת חובות... על המקום זה גם נהדר... בישולים נעימים חג שמח ושנההההההההההההה נהדרתתתתתתתתתתת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 05:03
למארחות, לנוסעים לנופשים לכל אנשי הפורום שתהיה שנה טובה, וכל שנבקש לו יהי.... סיכום ועדכון אחרי "החזר חוב" של 2 ק"ג המשקל לא חייך אלי השבוע, עצירה. וזה בסדר. ואחרי כל התכנונים הקניות וההתארגנות אני נכנסת למטבח לבישולים עד סיום... ושוב שנה טובה בריאות ושמחה וכולנו. מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|