16/12/2012 01:24
EFF Posts: 6391
|
שעועית החומרים 1 בצל כף שמן זית 2 כוסות שעועית מבושלת 100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה) 5 שיני שום כתושות כפית מלח כפית אורגנו כפית פפריקה מתוקה רבע כפית פלפל שחור עגבניה צרור כוסברה קטן אופן הכנה: ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר בשמן הזית עד להשחמה.
מוסיפים את השעועית, את רסק העגבניות, את השום ו-3 כוסות מים רותחים ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
מסירים מהאש, מגררים את העגבניה בפומפייה ומוסיפים לסיר.
מעבירים חצי מכמות המרק לממחה (בלנדר) ומעבדים למשך מספר שניות.
מחזירים את התערובת לסיר, קוצצים את הכוסברה ומפזרים מעל המרק.
|