11/12/2012 23:36
EFF Posts: 6391
|
לפחות 6 מנות - ניתן להכנה כמאפה אחד או כמאפים אישיים רכיבים: 1 כף שמן זית 1 בצל קצוץ 3 שיני שום קצוצות 2 כוסות עלי תרד 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק 5 כפות גבינה קשה מסוג כנען (רזה) 100 גרם גבינת עיזים 5% 3 כפות פרמזן מגורר 1/2 מיכל יוגורט 4 ביצים מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט אופן הכנה: מאדים בצל בשמן, מוסיפים את התרד - מצננים. מכינים את הרוטב ע"י ערבוב החמרים. למאפה אישי או פשטידה מניחים בקרקעית המשומנת בספריי את הירקות המצוננים ומעליהם שופכים את הרוטב. אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות (למאפה אישי...) למאפה גדול כחצי שעה.
|