10/12/2012 22:13
EFF Posts: 6391
|
1 כרובית קטנה 1/4 כוס קמח מלא 2 ביצים 2-1 שיני שום (לא חובה) מלח פלפל שחור גרוס או לבן אופן ההכנה 1. שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים קטנים. מבשלים במים עם קצת מלח 20-15 דקות, רק עד שהכרובית מתחילה להתרכך. מצננים מעט. מעבירים את הכרובית לקערה ומועכים למחית גסה. 2. מוסיפים ביצים, שום מעוך, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים. 3. ממלאים תבניות אישיות (שקעים) משומנות במעט ספריי ואופים כחצי שעה בחום 160 מעלות. אפשר להחליף את הכרובית בירקות אחרים, כמו ברוקולי, כרוב,
|