10/12/2012 22:12
EFF Posts: 6391
|
החומרים הדרושים: 1 כוס קינואה מבושלת(רצוי חומה - יש בחנויות טבע) 1 כרובית מפוררת לפרחים קטנים מאוד 4 גבעולי סלרי פרוסים דק 1 כוס גרגרי אפונה (אפשר מהקפאה) 1 בצל קצוץ 2 כפות שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס 3 שיני שום קצוצות מיץ מלימון אחד אופן ההכנה מחממים את השמן במחבת ומזהיבים בו יפה את הבצל. 3. מוסיפים את הכרובית, האפונה והסלרי. מטגנים על אש גדולה אגב ערבוב חמש דקות עד שהכרובית מתחילה להיצרב והאפונה עשויה. 4. מוסיפים את תוכן המחבת לקערה עם קינואה ומוסיפים את יתר החומרים (מתבלים בנדיבות במלח ופלפל). מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
|