06/09/2010 17:05
EFF Posts: 6392
|
מצרכים ל- 12 שיפודים: 12 פרוסות טריות של סינטה נקייה משומן, משוטחת לעובי שניצל (לבקש מהקצב) 12 בצלים ירוקים באורך של 4-5 ס`מ כל אחד 12 פרוסות פסטרמת חזה הודו דל שומן מעט פלפל שחור גרוס מעט חרדל דיז'ון גרגרים אופן הכנה: על פרוסת סינטה למרוח מעט חרדל, להניח פרוסת חזה הודו,, את הבצל הירוק לגלגל, להדק ולשפד. לתבל בפלפל שחור ולהניח על הגריל - כמה דקות לכל צד. הצעת הגשה: להניח בצד צלוחית עם סויה ומעט שום כתוש, וכל סועד יטבול בה את השיפוד שלו לפני האוכל.
|