06/09/2010 17:01
EFF Posts: 6392
|
1 גמבה אדומה חתוכה לארבע 1 זוקיני ירוק 1 חציל פרוס 1 זוקיני צהוב 4 פטריות פורטבלה תרסיס שמן זית כתית של PAM 250 ג' גבינת פטה 5% מלח פלפל שום כתוש אופן ההכנה 1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש. 2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום . 3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד)
|