הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלום לכולם!!!! המון זמן לא הייתי כאן...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/07/2010 06:11

dany
dany
עדי יקרהwink
העיקר שאת כאן יחד איתנו וכולנו פה בשמחה עוזרות אחת לשניה...Buddies
עניין המצלמה... נדמה לי שזה היה יכול להיות רעיון נפלא...Applause
עכשיו לסדר ולתכנית את חוזרתi agree
דניAngel Wings

עדי כתב:
ואין ספק שזה ניכר במשקל, כבר חודש ללא תזוזה!
ממש עומדת במקום. עכשיו שאני חושבת על זה יש עליה עדינה של 200 גרם בשבוע.
ההרצאה של מירי ממש נגעה לי השבוע בנקודה רגישה, בצורך העמוק לעגל פינות.. קצת יותר שקדים. קצת פחות...בעצם לא הפחתתי כלום...
רק קצת יותר מהכל.
אולי זה שינויי מזג האויר, אולי זאת התקופה, אבל מה שבטוח יש צורך עמוק לאכול, בלי הפסקה ולאחר שכל היום חיכיתי להרצאה, לקחתי את יקירי לסופר
לקניות (הדו חודשיות), אז כמובן שלא הכל שחור.. יש הרבה גוונים אפורים... העמסתי והורדתי כל מיני דברים שברור לי שסתם מתחשק לי ושאין להם מקום בבית. אפילו המשפטים בלי פחמימות מחמש ולא מכניסים אוייבים הביתה ליוו אותנו ואת עגלת הקניות לאורך כל הדרך.
אני חושבת שהנורה האדומה נדלקה כשבקנייה הקודמת מצאנו ממרח מרשמלו.. כבר עשיתי לעצמי חישובים כמה כפות יהוו חטיף יומי עד שבאגף הקיטניות התאפסתי והעפתי את הצנצנת מהעגלה וכך נראה החודש האחרון.
אלו הם הקילומטרים האחרונים. עוד חמישה קילו..

הבעיה הרצינית יותר היא שעכשיו שאני כך, בטירוף לאוכל, התחייבתי לעצמי (לפני מספר חודשים) שיום שבת אני מפסיקה לעשן.
כמי שלמודת ניסיון בהפסקות שונות. ברור לי שאכילה היא חלק מהעיניין (כמובן לא בהכרח, אבל יש חלק בכך), אז עשיתי מגוון מאכלי פלפלים ויש לי גזר לנישנושים, אני משתדלת לעקוב אחרי כל חריגה ומורידה (במיוחד בימים אלו) את פותחי הסתימות: ספגטי, שקדים, פופקורן וחבריהם...

אבל המציאות חזקה מהכל ואין שלווה.
אז:
אשמח לשמוע אתכם
ומירי, תודה!! כל פעם מחדש!! על כל הרצאה, נראה לי שיש לך מצלמה אצלי במקרר, כי אחרת מה הסיכויים שאת יודעת מה אני מחפשת שם כל שבוע..
כולל את הענבים גנבים...

וגיל, אחלה שידרוג!!!

שבת שלום לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
02/07/2010 00:43

miribelkin
miribelkin
Administrator
עדי אהובה יופי שחזרת אלינו כולנו זקוקים לתמיכה ועידוד תשתפי אותנו וביחד נצליח.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2010 23:00

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
עדי ברוכה הבאה לפורום
לעיתים ואף לקראת הסוף יש ריח שזהו הירידה נגמרת
אז החשקים גוברים אך זכרי שהעבודה מתחילה כשהירידה מסתיימת
והשמירה מתחילה אז קדימה המשיכי והקפידי כול העת
כמו בקניות וכמו בכל מקום
יישר כוח והמון בהצלחה בזה וגם בהפסקת העישון
וקחי גם ספר צאי לצעדה והשמיים הם הגבול
אנו כאן אחלה סופשFroot
0 קישור קבוע (Permalink)
01/07/2010 22:12

עדי
עדי
ואין ספק שזה ניכר במשקל, כבר חודש ללא תזוזה!
ממש עומדת במקום. עכשיו שאני חושבת על זה יש עליה עדינה של 200 גרם בשבוע.
ההרצאה של מירי ממש נגעה לי השבוע בנקודה רגישה, בצורך העמוק לעגל פינות.. קצת יותר שקדים. קצת פחות...בעצם לא הפחתתי כלום...
רק קצת יותר מהכל.
אולי זה שינויי מזג האויר, אולי זאת התקופה, אבל מה שבטוח יש צורך עמוק לאכול, בלי הפסקה ולאחר שכל היום חיכיתי להרצאה, לקחתי את יקירי לסופר
לקניות (הדו חודשיות), אז כמובן שלא הכל שחור.. יש הרבה גוונים אפורים... העמסתי והורדתי כל מיני דברים שברור לי שסתם מתחשק לי ושאין להם מקום בבית. אפילו המשפטים בלי פחמימות מחמש ולא מכניסים אוייבים הביתה ליוו אותנו ואת עגלת הקניות לאורך כל הדרך.
אני חושבת שהנורה האדומה נדלקה כשבקנייה הקודמת מצאנו ממרח מרשמלו.. כבר עשיתי לעצמי חישובים כמה כפות יהוו חטיף יומי עד שבאגף הקיטניות התאפסתי והעפתי את הצנצנת מהעגלה וכך נראה החודש האחרון.
אלו הם הקילומטרים האחרונים. עוד חמישה קילו..

הבעיה הרצינית יותר היא שעכשיו שאני כך, בטירוף לאוכל, התחייבתי לעצמי (לפני מספר חודשים) שיום שבת אני מפסיקה לעשן.
כמי שלמודת ניסיון בהפסקות שונות. ברור לי שאכילה היא חלק מהעיניין (כמובן לא בהכרח, אבל יש חלק בכך), אז עשיתי מגוון מאכלי פלפלים ויש לי גזר לנישנושים, אני משתדלת לעקוב אחרי כל חריגה ומורידה (במיוחד בימים אלו) את פותחי הסתימות: ספגטי, שקדים, פופקורן וחבריהם...

אבל המציאות חזקה מהכל ואין שלווה.
אז:
אשמח לשמוע אתכם
ומירי, תודה!! כל פעם מחדש!! על כל הרצאה, נראה לי שיש לך מצלמה אצלי במקרר, כי אחרת מה הסיכויים שאת יודעת מה אני מחפשת שם כל שבוע..
כולל את הענבים גנבים...

וגיל, אחלה שידרוג!!!

שבת שלום לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלום לכולם!!!! המון זמן לא הייתי כאן...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!