07/09/2010 19:57
בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה דובוניתתתת... חג שמח מותק לך ולדובון ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 19:56
|
רבקוש התגעגעתי מאוד ומירי כל שבוע מספרת לי שאתן שואלות עליי.... כרגע נוח לי להגיע בבקרים כי אני לא עובדת ימי שני בוקר ...אשמח אם תצטרפו אליי יהיה כיףףףף.. חזרתי לתלם הקילו וחצי שעלה ירדדד.... חג שמח רבקוש ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 00:06
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה חמודה העיקר שחזרת לעצמך ואלינו בטוחה שטיק טק תחזרי לעיניינים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 21:30
רבקה Posts: 8411
|
בלונדה כיף לראות אותך שוב איתנו התגעגעתי מאוד ביחוד שגם לא ראיתי אותך בזמן האחרון אבל כל פעם שאלתי את מירי עליך. זהו נגמר החופש חוזרים לשגרה וממשיכים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 18:41
מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה כיף שחזרת!!! באמת תהיתי איפה את..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 15:18
1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה ברוכה השבה למסגרת השפויה. תודה על הברכות החמות לקראת השנה החדשה, שולחת אליך בחזרה את אותן הברכות. שנה טובה,שנת השגים והצלחה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 13:44
דפי Posts: 1126
|
ברוכה השבה. קחי אוויר ותחזרי למסלול. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 13:41
שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה השבה בלונה לשגרה המבורכת. לאט לאט קחי את הזמן ותתעדכני בפורום בכל מה שהחמצת. אין לי ספק שאת תורידי את המשקל שעלה ועם תחילתה של שנה חדשה אני מאחלת לך הצלחה בהשגת היעדים ואל תדאגי, אנחנו בטוח נהיה יותר רזים... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 13:40
dany Posts: 19819
|
בלונדה יקרה חוזרים למסלול!!! ובכייף נעשה הפוך על הפוך בחג... הלוואי אמן!!! כל הברכות הנהדרות שאת מברכת נחזיר לך בכפל כיפליים... ובהמון אהבה דני בלונדה.... כתב:
קודם כל אני מצטערת שהפסדתי כל כך הרבה זמן איתכם, אני מניחה שלא הייתי כאן כמעט שלושה שבועות- הפסד רק שלי. בחוגים כמובן הייתי כל שבוע אך גם לא שמעתי הרצאות באתי עם הילדה להישקל ומהר ברחתי. החופש הזה פשוט הוציא מהשיגרה היום יומית שלי ואני שמחה שהכל סוף סוף חזר לשיגרה. אז ככה שלושה שבועות לא קלים עברו על כוחותינו החופש הזה , האכילה בחוץ, הפירות , תחושת השליטה שנעלמה הביאה עמה קילו וחצי יותר, לא נורא טוב שניגמר רק בזה ואני מקווה מאוד שבחגים נבוא הפוך על הפוך ובמקום לעלות נוריד את מה שכבר עלה. חברים יקרים אני מאחלת לכולנו שנה טובה ופוריה , שנת שגשוג והצלחה , שנת בריאות ואושר , שנה של עשייה והתחלה חדשה, שכל מה שנבקש לו יהי ...שהשנה החדשה שבאה עלינו תביא עמה הצלחה בדיאטה ונהפוך להיות רזים יותר . ולך מירי יקרה מאחלת לך עוד המון שנים של עשייה והענקת אהבה לאין ספור אנשים וכמובן למשפחתך היקרה המון הצלחה בשנה החדשה. אוהבת אתכם נשיקות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 12:41
|
קודם כל אני מצטערת שהפסדתי כל כך הרבה זמן איתכם, אני מניחה שלא הייתי כאן כמעט שלושה שבועות- הפסד רק שלי. בחוגים כמובן הייתי כל שבוע אך גם לא שמעתי הרצאות באתי עם הילדה להישקל ומהר ברחתי. החופש הזה פשוט הוציא מהשיגרה היום יומית שלי ואני שמחה שהכל סוף סוף חזר לשיגרה. אז ככה שלושה שבועות לא קלים עברו על כוחותינו החופש הזה , האכילה בחוץ, הפירות , תחושת השליטה שנעלמה הביאה עמה קילו וחצי יותר, לא נורא טוב שניגמר רק בזה ואני מקווה מאוד שבחגים נבוא הפוך על הפוך ובמקום לעלות נוריד את מה שכבר עלה. חברים יקרים אני מאחלת לכולנו שנה טובה ופוריה , שנת שגשוג והצלחה , שנת בריאות ואושר , שנה של עשייה והתחלה חדשה, שכל מה שנבקש לו יהי ...שהשנה החדשה שבאה עלינו תביא עמה הצלחה בדיאטה ונהפוך להיות רזים יותר . ולך מירי יקרה מאחלת לך עוד המון שנים של עשייה והענקת אהבה לאין ספור אנשים וכמובן למשפחתך היקרה המון הצלחה בשנה החדשה. אוהבת אתכם נשיקות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|