05/09/2010 00:45
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 2 קילו פלפלים בצבעים שונים (ירוק, אדום – גמבה, צהוב) רוטב: 1 כוס חומץ 4 כוסות מים 5 כפיות סוכר 5 כפיות מלח זרעוני פלפל שחור (לא אנגלי אלא פלפל שחור שקונים למטחנה) 5-6 שיני שום (אבל כאן זה לפי הטעם) אפשר להוסיף עלה דפנה אבל אני אוהבת במיוחד לשוות למתכון טעם איטלקי ואני מוסיפה עלי בזיליקום. אופן הכנה: קולים את הפלפלים בגריל מכל הכיוונים עד שהקליפה שרופה ואז קולפים אותם ומוציאים את הגרעינים. אפשר לחתוך לרצועות או להשאיר בשלמותם (עד כמה שניתן). מערבבים את כל חומרי ה"משרה" ובוזקים על הפלפלים. מחכים יום ומוכן!
|