05/09/2010 00:43
EFF Posts: 6392
|
500 גרם ברוקולי 3 עגבניות קלופות ללא הגרעינים 1-2 כפות שמן זית 1 כף שורש זנגביל (ג'ינג'ר) טרי קלוף ומגורר 1/8 כפית אבקת פלפל אדום (או לפי הטעם) מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם
מפרידים את הברוקולי לפרחים קטנים. מקלפים ופורסים את הגבעולים. חולטים את הפרחים והגבעולים במים רותחים מומלחים למשך 3-4 דקות. הברוקולי צריך לצאת פריך. מסננים ומרעננים במים קרים. מסננים היטב ומניחים בצד. חותכים כל עגבניה לשמונה חתיכות מאורכות ומניחים בצד.
מחממים שמן בווק או מחבת מטפלון. מוסיפים זנגביל ומטגנים בערבוב למספר שניות.
מוסיפים את הברוקולי, העגבניות והתבלינים. מטגנים בערבוב 2-3 דקות או עד שהירקות חמים מספיק. מוסיפים 1-2 כפות מים וממשיכים לטגן בערבוב לחצי דקה נוספת.
|