08/11/2012 22:21
EFF Posts: 6391
|
1 סלסלת פיטריות שמפניון פרוסות 1 סלסלת פיטריות פורטובלו פרוסות 1 סלסלת פיטריות שיטאקי פרוסות 1 כף שמן קנולה 2 גזרים מגורדים 2 בצלים קצוצים 3 שיני שום קצוצות 1 כף אבקת מרק פיטריות 1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח 1/2 כוס גריסים שטופים 5 כוסות מים רותחים אופן ההכנה: לטגן את הבצ ל השום והגזר עד הזהבה קלה, להוסיף את הפיטריות הפרוסות ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את המים, הגריסים – להרתיח ולבשל כ-45 דקות או עד שהמרק מסמיך יפה והגריסים מוכנים.
|