07/09/2010 00:09
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי מהממת אני מקווה שהסערה כבר מאחוריך ואת חזרה בתפריט המקופל סומכת עליך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 21:39
רבקה Posts: 8411
|
טולי יקירתי את יודעת טוב את המלאכה ולחזור לשליטה זאת עבודה המצריכה רצון והתמדה ויש לך את זה ,אז את כבר בעשייה נכון?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 19:31
דפי Posts: 1126
|
מאחלת לך שבוע בשליטה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 11:21
אסתי ברוך Posts: 1317
|
שבוע טוב ומבורך מחזיקה לך אצבעות יהיה בסדר
שנה טוב ומוצלחת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 08:51
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקירתי, מאחלת לך שבוע טוב, יום חדש התחלה חדשה ב ה צ ל ח ה רבה.
סומכת עלייך שתחזרי למסלול....
נשיקות
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 07:15
שאפתנית Posts: 8392
|
טולי יקרה חשיבה חיובית. אולי יצא לטובה שהבולמוס התרחש ותקף לפני החג וככה בארוחת החג ובמהלכו כבר באת על סיפוקך והבולמוס לא יתקוף שנית. אולי עכשיו הראש נקי מכל המחשבות האיומות האלו על האוכל והחג יעבור בשפיות וקלות. חומר למחשבה... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 05:45
dany Posts: 19819
|
טולי יקרה כתבתי בפוסט קודם שגם עלי עבר סופ"ש ממש לא תיקני...תרתי משמע.... אז...................................... אנחנו פה לא מוותרים.... מנגבים הפירורים... וממשיכים בגאון הלאה... איזו תחלופה יש לנו????????? פריז לא בוערת.... וורשה אף היא במקומה..... תל אביב מתכוננת לחג... וכל אחד ואחת מאיתנו יודע בידיוק מה הוא צריך לעשות על מנת לעבור את הימים הללו בשלום!!!! להתכונן כראוי... שיהיה כל ארגז הכלים שלנו בבית לעת מצוקה וצרה.... דווקא באירוח אפשר ממש לצלוח בכבוד ובשלום.. בגדים צמודים הדוקים.... כוס מים... לבחור מנה יפה וטובה וזהו.... אפשר לעזור ולא להיות ליד השולחן.. בוודאי עוד נדבר על הפטנטים השונים בימים הקרובים... אני יודעת שיש לך את הכוחות הנפלאים והחזקים לעבור את אלו הימים.... ונהיה כאן ונחזק אחד את השני... בהמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 23:53
סיסי 17 Posts: 618
|
סומכת עלייך טולי יקרה שתחזרי לשיגרה , גל שיעבור ותצלחי אותו אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 20:05
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אהובה ויקרה את הרי תלמידה מחוננת. אין דבר ממשיכים הלאה. זה הצונאמי לפני החגים. בחגים יהיה שקט וקל יותר. שבוע נפלא שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 20:02
toly Posts: 898
|
אוהו אוהו אההה מה לא טרפתי בשישי שבת הזה? חסה שומו שמיים וארץ בלקין איבדתי לחלוטין שליטה איפוק וצמצום יכולה למנות אלף סיבות לעניין כולל מורמונים לחץ לפני החגים יתמות זכרונות חג מה לא? מה זה יעזור הסיפורים? תקעתי-נקודה ואפילו אין לי יסורי מצפון או כעס פשוט מקבלת זאת כעובדה ומתחילה הירב כן עוד הערב בשיגרה-פלפל אדום וגבינה אופניים ויאללה למיטה מחר יום חדש ומזל שיש מסגרת ושקילה עוד לפני ראש השנה אחרת אני לא נכנסת בשמלה הצמודה והקטנה שהכנתי לערב ראש השנה שאלוהים ומירי יעזרו לי לעבור בשלום את הצונאמי של החגים הקשים הללו (זה פשוט נורא ואיום מבחינתי הצירופים של חג וסוף שבוע-4 ימים של לעיסה ... פריז םשוט בקריסה רק מהמחשבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|