05/09/2010 10:59
מיכל שרון Posts: 1318
|
באמת בכיף.. אין בעיה בכלל.. סמויה יקרה קראת מה שרשמנו לך כולנו על הודעתך מאתמול?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 09:30
Posts:
|
תודה לך מיכל יקירתי שרשמת כאן את המתכון שנה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 08:43
דפי Posts: 1126
|
מיכל אני שמחה שמצאת את המתכון. אני העליתי אותו אז ואתמול ניסיתי למצוא אותו ולא הצלחתי. כל הכבוד לסבלנותך. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 07:06
שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני עשיתי את המתכון בשבוע שעבר לארוחת הצהריים בשבת וכל המשפחה התענגה ואכלה בכייף גדול. לא נשאר אבל אין ספק שאני אחזור על המתכון המדהים הזה שוב. ושוב אני חוזרת על עצתי, למירי יש מתכוני פשטידות בשריות מדהימות שמפורסמות באתר כנסו ותעשו, לא תתחרטו!!!! שאפתנית
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 23:47
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה את אשה טובה. שיהיה לך שבוע נפלא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 23:45
מיכל שרון Posts: 1318
|
כבר העלתי אותו בפורום מתכונים (עמוד 2) ושוב בתחילתו אבל הנה שוב.. מועתק. לכל המחפשים אני ממליצה על אפשרות החיפוש בפורום, קל ומהיר ומוצלח ביותר.. חלק מהיתרונות העיקריים של הפורום המשודרג (מי זוכר שבכלל היה ישן פעם?).
מצרכים: כוס אורז בסמתי .בצל . 2 כפות שמן זית. חבילה עלי מנגולד רק החלק הירוק שטופים היטיב . בטטה צרה וארוכה. מלח. פלפל.כורכום. מעט אבקת מרק בטעם עוף. כוס מים.
אופן ההכנה : מאדים בצל קצוץ עם שתי כפות שמן הזית , מוסיפים את הבטטה מגורדת על פומפיה גסה וממשיכים לאדות. חותכים את עלי המנגולד (רק החלק הירוק ) קטן קטן ומוסיפים לתבשיל . מוסיפים מלח פלפל כורכום ואב. המרק מוסיפים כוס אורז בסמתי וכוס מים רותחים מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ20 דקות עד שהנוזלים נעלמים. מכבים את הגז . פותחים מערבבים ומכסים במגבת עוד 20 דקות. זה התבשיל , אני מוסיפה לו לפני ההגשה חצי למן סחוט.
התבשיל שווה 4 מנות. edited by מיכל שרון on 9/4/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 23:44
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ביקשתי מאפי להכניס אותו שוב לפורום מתכונים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 21:29
GIGIP8 Posts: 1
|
ערב טוב יש אפשרות אולי לרשום את המתכון של המנגולד? אני חדשה בתכנית (דרך האינטרנט)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 18:45
Posts:
|
יפשתי את המתכון בפורום מתכונים ולא מצאתי איפוא אני יכולה למצוא את המתכון הזה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 18:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אכן מתכון מנצח תודה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 18:03
דפי Posts: 1126
|
גם אני בישלתי את האורז היום לצהריים, ונשאר לי עוד לימים הקרובים. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 14:54
סיסי 17 Posts: 618
|
חברים המתכון הזה ממש טעים בישלתי אותו לכבוד שבת ואין לי ספק שהוא יקשט גם את שולחן החג (אני מארחת ב"ה ביום החג) צבעוני וטעיייייייייייים טעייייים מירי תודה אין עלייך אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|