03/11/2012 23:01
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
להוסיף גפ פטרוזיליה קצוצה תודה נילי יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 21:02
EFF Posts: 6391
|
תודה נילי ♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 16:09
מיכלל Posts: 1674
|
הסלט המקורי מכילמכ700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 16:47
1103 Posts: 5022
|
כמות לשני סועדים לארוחת צהרים 1ספל בורגול גס שטוף היטב,מושרה שעה וסחוט בצל סגול קצוץ גרעיני רימון נענע קצוצה דק 2כפות שמן זית מיץ מלימן טרי לפי הטעם מלח ופלפל לערבב היטב את כל המרכיבים לארוחת ערב להסיר מהכרובית את הגזע לרסק בפודפרוססור לגרגירים דקים לשטוף ולסחט היטב להוסיף את כל במרכיבים פרט לגרגירי הרימון לערבב היטב בתאבון נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|