05/09/2010 08:55
קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, את מחוננת. כל הכבוד על השליטה .
זה שווה הכללללללללללללל. בהצלחה רבה .
יום מקסים ושבוע נפלא.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 07:13
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בנות, מיכל כל הכבוד על העמידה האיתנה מול החלה החמה. אין ספק שזה לא פשוט ולכן עשית נכון כשעזבת את המקום ואת החלה השארת למישהו אחר. סמויה יקרה, יש תקופות בחיים שבהם מרגישים רפיון אבל בתחום האוכל אסור לנו להרפות ובטח לא לתקופה. יום אחד זה בהחלט מספיק לנו כדי לצבור נזקים ולשכוח את השיטה ולכן יקירתי, אנחנו נמצאות כאן כפי שכתבה לך מיכל ותעזרי בנו. אל תתנתקי, כשאת מרגישה שאת לא עומדת בפיתוי ושקשה לך פשוט תגשי למחשב ותכתבי, תמיד יש מישהי בפורום שיכולה לעזור לך, לעודד ולכתוב לך ככה שהתעסוקה בפורום מרחיקה אותך מהאוכל ומהמחשבות עליו. אל תתני לעצמך ליפול בלי גבול. חבל על כל מה שהשגת עד עכשיו. צאי מהמצב הזה עכשיו. הציבי גבולות של פחמימות עד חמש ואם קשה לך אז בשעות הערב צאי לצעידה וככה תתרחקי מהאוכל. תחזרי למקלחת, כוס שתייה וזהו, תסגרי את היום בהצלחה גדולה. כדי שנוכל לעזור לך ולהיות בשבילך את חייבת להיות פה!! תישארי צמודה לפורום ותקבלי עזרה ותמיכה!! בהצלחה סמויה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/09/2010 05:39
dany Posts: 19819
|
כנראה שהיה אתמול משהו באוויר אז גם עלי עבר סופ"ש ממש לא משהו..... לא יכולה לשים את האצבע על נקודה מסויימת.. אולי הצטברות מתחים... אולי אי אילו דאגות... ואולי סתם תירוצים... אז היה... עבר נגמר... ניגבתי הפירורים(היו הרבה) וחוזרים לשגרה המבורכת. איזה מזל שמגיע יום ראשון לא מוותרת, לא מרפה, לא אומרת אם שברתי סופ"ש אז נשבור את הכלים... ממש לא... ממשיכה בכל הכוח... כי יודעת מה הסוף אם לא אשים לזה סוף....דביבונות לא באה בחשבון!!!!! ולכל מי שקשה ומרגיש שלא "הולך" לו... אנחנו זקוקים זה לזה.... אז לא לוותר לא לוותר לא לוותר להמשיך להיכנס לאתר לספר לשתף לא להתבייש כולנו כאן עם אותה המחלה.... ורק כך בעזרה משותפת ניתן יהיה להתגבר על המכשולים... בהמון אהבה ותמיכה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 20:46
מיכל שרון Posts: 1318
|
סמויה יקרה ואהובה... את לא יודעת שקודם כל בשביל להידבק צריך חשיפה? כבר אמרנו והנה אגיד שוב - אל תיעלמי לנו!!! תהיי איתנו כאן כל יום.. לא במקרר, אלא כאן בפורום!! במקום לאכול, תכתבי, תשתפי, על הטוב והרע והמכוער.. שום דבר לא זר לנו ושום דבר לא מפתיע... ויש תמיד משהו מאוד מנחם בשותפות הגורל של כולנו פה בפורום, בנדנדת החיים של ההתמודדות עם ההשמנה ותהליך ההרזייה שכולנו כאן חולקים.. אז אל תתחבאי בפינות אפלות ותעסקי בהלקאה עצמית ותחושות שליליות כלפי עצמך וכלפי התקופה שאת עוברת.. תהיי כאן איתנו, בגלוי, בראש מורם, תודי גם בקושי ותתמודדי איתו יחד איתנו - תוך כדי תמיכה ועידוד, מתן טיפים וכל שאר הדברים מחממי הלב ונותני ההשראה שיש כאן בפורום ועוזרים לכל אחד בשעותיו הקשות..
גם לי אתמול בלילה היתה מעידה קלה.. אבל מייד אחריה נכנסתי לפורום קראתי סיפורים וברכות לשבת ומייד התעודדתי ונזכרתי שאסור לי לשקוע, אסור לי לתת למעידה קטנה להכתיב את הטון לשבת, ומייד שמתי חיוך, עשיתי בטל ומבוטל לכל רגעי החלושס שלי מול אוכלים מסויימים וקמתי היום ליום חדש שבו נספרות מחדש 600 קלוריות פחמימות עד השעה חמש, שבו שוב יש לשתות 10 כוסות מים.. כי כל יום הוא בפני עצמו ואני יכולה לגרום לכל יום מחדש להראות טוב מקודמו ורק להשתדל להשתפר.. וגם אם לא תמיד הולך לי - אני במודעות ואני מנסה וזה מה שהכי חשוב.. ההצלחה ואיתה הירידה במשקל וכמובן בסופו של תהליך השליטה באוכל הם היעד הנכסף.. אבל הם אף פעם לא חזות הכל.. התהליך ושינוי המחשבה ואורח החיים זו חזות הכל.. המודעות למה שעובר עלינו בתוך התהליך זה מה שהכי חשוב.. ובגלל שזו מחלה מוחית קשה מאוד ההשמנה הזו אסור לנו למדוד את ההצלחה רק במונחים של ק"ג..
תתעודדי יקירתי.. הכל בידייך, הכל בר השגה גם אם לוקח הרבה זמן להגיע שם.. אל ייאוש. שיהיה שבוע נפלא edited by מיכל שרון on 9/4/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 18:47
אני צריכה שתדביקו אותי באיפוק ולחזור לשלוט באוכל כי כרגע האוכל שולט בי בענק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 18:13
דפי Posts: 1126
|
מיכל כל הכבוד על האיפוק שאת מגייסת כל פעם מחדש. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 10:26
dany Posts: 19819
|
מיכל אהבתי את הסיפור שלך הוא כל כך מהחיים.... וזה בידיוק מה שהם עושים לנו מכניסים לנו את הדברים המגרים... הריחניים... המפתים... ממש מתחת לאף.... מאחלת להמשיך להיות בעלת כוח!!!! המשך שבת נהדרת חג שמח ושנה טובה דני מיכל כ כתב:
סיפור אמיתי- בחמישי בערב יצאתי לסופר ממש מאוחר , להתחיל להתארגן לארוח ארוך בחג. אמרתי לעמי אתחיל ממשקאות קלים, ודברי אפסון ארוכי מדף אסע מאוחר כדי לא להתמודד עם המאפיה שם שמדיפה ריחות עוד לפני הכניסה... ועוד בחמישי בערב שאופים שם חלות ועוגות שמרים... כמובן שעוד בטרים כניסתי הדיפו ריחות המאפה ... תבינו נסיעה מביתי לסופר שעה, יצאתי בתשע וחצי , פתוח עד חצות אמרתי לעמי מי אופה בשעות מאוחרות כאלה אך בכל זאת אפו . טוב, אני עושה סיבוב מצאתי כמעט את כל שתכננתי ובדרכי לקופות איך לא , הוציאו לי מול הפרצוף עגלה רותחת של חלות מתוקות....ואני לקחת לא לקחת לקחת לא לקחת, למה לקחת מי צריך את זה בכלל... אך היצר הרע הושיט ידו לחלה מתוקה קטנה ויפה רכה וחמה ואני שוב לקחת לא לקחת, מתחילה לצבוט אותה מלמטה כדי לגנוב ביס ביסון לטעם ורגע לפני שזה קורה מחזירה את החלה למקומה וממשיכה. הכן כוחה של שליטה. שבת קסומה מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 10:18
סיפור אמיתי- בחמישי בערב יצאתי לסופר ממש מאוחר , להתחיל להתארגן לארוח ארוך בחג. אמרתי לעמי אתחיל ממשקאות קלים, ודברי אפסון ארוכי מדף אסע מאוחר כדי לא להתמודד עם המאפיה שם שמדיפה ריחות עוד לפני הכניסה... ועוד בחמישי בערב שאופים שם חלות ועוגות שמרים... כמובן שעוד בטרים כניסתי הדיפו ריחות המאפה ... תבינו נסיעה מביתי לסופר שעה, יצאתי בתשע וחצי , פתוח עד חצות אמרתי לעמי מי אופה בשעות מאוחרות כאלה אך בכל זאת אפו . טוב, אני עושה סיבוב מצאתי כמעט את כל שתכננתי ובדרכי לקופות איך לא , הוציאו לי מול הפרצוף עגלה רותחת של חלות מתוקות....ואני לקחת לא לקחת לקחת לא לקחת, למה לקחת מי צריך את זה בכלל... אך היצר הרע הושיט ידו לחלה מתוקה קטנה ויפה רכה וחמה ואני שוב לקחת לא לקחת, מתחילה לצבוט אותה מלמטה כדי לגנוב ביס ביסון לטעם ורגע לפני שזה קורה מחזירה את החלה למקומה וממשיכה. הכן כוחה של שליטה. שבת קסומה מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|