03/11/2012 09:02
שרית Posts: 5
|
שלום, כף שמן זית ובצל מטגנים בסיר עמוק עד למעט הזהבה, חותכים ירקות אני אוהבת חציל, קישוא גזר כרובית קולורבי ללא הקליפה וכל ירק אחר שבא לך, מכניסים לסיר מאדים 5 דקות מוסיפים מלח פלפל תבלינים נוספים לפי הטעם מוסיפים מים לכיסוי מרתיחים ןמוסיפים פטרוזיליה שמיר סלרי ומבשלים וזהו , אפשר גם להוסיף קופסת רסק עגבניות וכף סןכר 10 דקות לפני סיום הבישול ולהמשיך לבשל לטעום להוסיף תיבול לפי הטעם ניתן לאכול קר או חם, תהני
|