03/09/2010 18:25
EFF Posts: 6392
|
2 חצילים 3 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד 3 שיני שום כתושות 2 עגבניות 2 מלפפונים כבושים 1 פלפל ירוק 1 בצל ירוק 4 גבעולי פטרוזיליה מלח לפי הטעם ההכנה קולים בגריל את החצילים כחצי שעה, מוציאים את תוכן החציל לקערה ומועכים במזלג (ניתן לחכות עד לצינון החציל). מוסיפים את השמן, הלימון, המלח והשום ומערבבים. חותכים את העגבניות, המלפפונים, הבצל והפלפל לקוביות קטנטנות, ומוסיפים לקערה. קוצצים את הפטרוזיליה, מוסיפים לקערה ומערבבים. מצננים ומגישים קר.
|