03/09/2010 18:24
EFF Posts: 6392
|
תודה לחברתי צביה 3 חצילים קלים פרוסים ברוחב של 1.5 ס"מ אפשר גם חתוך לרצועות. לפזר עליהם מעט מלח גס ולהכניס למיקרו ל-5 ,6 דקות (עד שיתרככו, טקטיקה עוקפת טיגון) בסיר על האש אני מכניסה: כף שמן לטיגון 4 שיני שום כתושים 2 פלפלים אדומים חתוך לרצועות 2 כפות רסק גדושות כף קטשופ 1 כף חומץ רגיל מלח פפריקה מעט חריפה, 3 ,4 טיפות דיאטיפ ובערך 1 כוס מים לערבב היטב ולהכניס לתוך הסיר את החצילים שהתרככו מהמיקרו. הנוזלים צריכים לכסות את החצילים. על אש קטנה לבשל. לשפר טעמים ולתבל לפי הצורך. הנוזלים למעשה נעלמים עם הבישול נשאר רק רוטב.
|