16/11/2012 14:06
avi_i Posts: 269
|
אני שמה גם ג׳נג׳ר באותה כמות של שום, זה מעולה לחורף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2012 10:48
oren98 Posts: 2
|
נשמע טוב, נדמה לי שאכלתי כזה כשהייתי בפילדלפיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 02:47
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ200 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 20:54
EFF Posts: 6391
|
6-7 גזרים 1 בצל גדול 5-6 שיני שום כליטר וחצי מים 1 כף אבקת מרק בטעם עוף או ירקות או בצל- לא חובה 1 כף מלח (או לפי הטעם) 1 כפית פלפל שחור 2 כפיות פטרוזיליה טרייה קצוצה 2 כפיות כוסברה טרייה קצוצה 2 כפיות שמיר טרי קצוץ * הערה לגבי עשבי התיבול: אפשר להחליף באחרים או לשחק עם הכמויות- לשים יותר מאחד ופחות מהשני. אפשר להשתמש בקוביות עשבי תיבול קפואות. הכנה: 1. שופכים לסיר גדול מים ושמים על האש. קולפים את הבצל וחותכים לרבעים. קולפים וחוצים את שיני השום. קולפים את הגזר וחותכים לפרוסות עבות. שמים את כל הירקות בסיר. 2. מוסיפים את כל שאר החומרים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהגזר רך. 3. אפשר להגיש ככה ואפשר גם: * לטחון את המרק בבלנדר, למרקם חלק. תודה-סמדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|