05/09/2010 06:59
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב מיכל, התפריט נראה לתפארת. לא נראה לי שישאר פירור, כולם יאכלו ויתענגו. אישית אנחנו בארוחות הערב מעדיפים דגים ולא בשר ולכן נראה לי שזה יקל עלי במשימות ההכנה. שנה טובה וטעימה!!!!
שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 18:20
dany Posts: 19819
|
תפריט מעולה גם לי יש משהו כזה בכיוון שיהיה חג מעולה טעים וקליל....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 16:27
קרולין Posts: 6651
|
מיכל שבת שלום גם לך! אחלה תפריט ! כל הכבוד לך! שנה טובה, מאושרת ומוצלחת שתהיה לך! קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 15:09
שלום לכן נשים יקרות... סיימתי להרכיב את תפריט החג והרי הוא לפניכן (תפריט ערב חג) כל מי שמארחת את כל ימי החג לבטח שוברת את הראש להיות יצירתית ולא לבלות שעות רבות מידי בין הסכינים למצרכים לסירים ולטעימות.... אולי יצוץ לכן דרך התפריט שלי רעיון נוסף, כל מתכון אתן האהבה. מנות פתיחה או מנות ראשונות- גפילטה מסורתי, שזיף ממולא בבשר טחון, גלילת חציל ממולא בשר ומעל טחינה. סלטים - שרי עם בזיליקום, כרוב עם גרעינים, חסה מסוגים שונים, מוקפץ קר (פלפלים בצבעים פטריות גזר) סלט גזר עם חמוציות ופקן מסוכר כמובן כל סלט עם הרוטב שלו. לילדים סלט ביצים עם רצועות מלפפון (צנועים החמודים האלה) עיקרית- רוסטביף בתנור, חזה עוף שלם מעושן (בעץ אגוז) לילדים- שניצל.... לקינוח- מי צריך אותו בכלל... ובכל זאת אכין עוגת תפוחים קלה. שבת קסומה לכולנו. מיכל קינוח- מי צריך אותו בכלל.. ובכל זאת אכין עוגת תפוחים קלה. אגב הכנתי את הפשטדה שמירי הכתיבה השבוע. אעדכן בהמשך. שבת קסומה לכולנו. מיכל.
פחממה- לילדים אורז מעוטר בגרעיני רימון בטטה ותפוח עת פרוסות בתנור קינוח- מי צריך בכלל....והכל זאת אכין עוגת תפוחים קלה. אגב, הכנתי היום שבת קסומה לכולם מכל.את הפשטדה שמירי הכתיבה היום אעדכן בתגובות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|