24/10/2012 04:43
דרך המלך Posts: 5707
|
יאמי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2012 23:48
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ400 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2012 10:33
נחושה Posts: 6982
|
מקפיצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 22:26
EFF Posts: 6391
|
החמרים למנה אחת: 1/3 מהחבילה של שוארמה מאמא עוף או 150 גרם נתחי שוארמה להכנה עצמית הערה שלי-אפרת: בדקתי אצל מאמא עוף - יש חבילה של שוארמה פרגיות 5% שומן . 1 בצל קצוץ 1 כף שמן זית 2 שיני שום סלסה פטריות שמפיניון- קצוצות דק עגבניה אחת קצוצה דק תבלינים לפי הטעם מאדים בצל ושום, מוסיפים את הפטריות והעגבניה, לאחר כ-5 דקות מוסיפים את נתחי השוארמה ממשיכים לאדות ומתבלים לפי הטעם. ניתן להכנה עם נתחי חזה עוף. אפשר להוסיף מעט רוטב סויה. edited by EFF on 10/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|