04/09/2010 17:59
dany Posts: 19819
|
לא ממש אבל משתדלת לחיות עד כמה שאפשר בלי בשר... חלבון מהחי לא עושה לי כל כך טוב.... אבל אין לי את הקטע האידאליסטי...
יעלי כתב:
עכשיו אני רואה את הקריצה! האם גם את צמחונית?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 17:40
יעלי Posts: 589
|
עכשיו אני רואה את הקריצה! האם גם את צמחונית?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 16:04
|
שמת לב שקרצתי בסוף המשפט... התכוונתי שבארוחה הזו חסכו לך התלבטויות כי לא בעצם לא היה לך מה לבחור..... מוצרי חלב את אוכלת?? או ביצים?? אני בערב אוכלת פלפל אדום או עם ביצה קשה או עם קוטג' וכוס תה צמחים. המשך ערב נפלא והמון הצלחה... דני
יעלי כתב:
הי דני צמחונות פותר הרבה בעיות אני לא כל כך מסכימה... דווקא בשמירת המשקל ובדיאטה אני תמיד מרגישה שני קצת מוגבלת במבחר של דברים שמותר ונכון לאכול כצמחונית. גם בשלב הבלי פחממות אחרי 5 כאתם אוכלים פסטרמה וטונה וכו' וגם כשיוצאים לאכול בחוץ ומתארחים. כמובן שלמדתי להסתדר עם זה היטב בחצי השנה האחרונה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 15:08
|
הי דני צמחונות פותר הרבה בעיות אני לא כל כך מסכימה... דווקא בשמירת המשקל ובדיאטה אני תמיד מרגישה שני קצת מוגבלת במבחר של דברים שמותר ונכון לאכול כצמחונית. גם בשלב הבלי פחממות אחרי 5 כאתם אוכלים פסטרמה וטונה וכו' וגם כשיוצאים לאכול בחוץ ומתארחים. כמובן שלמדתי להסתדר עם זה היטב בחצי השנה האחרונה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 10:15
|
חוף הים כייף גדול.... צמחונית באמת פותר הרבה בעיות
והעיקר שעבר לך מצויין ובתחושה של הצלחתי!!!!! שבת שלום וחג שמח דני יעלי כתב:
אכן היה יום נפלא. החתונה היתה מה שנקרא חתונה הפוכה = שזו צרה צרורה, קודם האוכל ואח"כ החופה, מה שאומר שאי אפשר לברוח לפני הקינוחים... אבח כיוון שבארוחה אכלתי רק ירקות (לא היתה שום מנה צמחונית), אז הרשתי לעצמי טעימה קלה מהקינוחים - נגיד החטיף היומי... החברים לא הגיעו בסוף לחוף, והלכתי עם אבי (אישי) לבד בכייף גדול, כך שנושא המזון שם בכלל לא עלה. כך שהיה יום בשליטה מוחלטת!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 10:03
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יעלי יקרה וחברי פורום אהובים שבת נפלאה והכי חשוב במודעות ושליטה. מיד מגיעים החגים.......ואנחנו נגיע אליהם מוכנים. להתראות במעמד השקילה שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/09/2010 09:06
|
אכן היה יום נפלא. החתונה היתה מה שנקרא חתונה הפוכה = שזו צרה צרורה, קודם האוכל ואח"כ החופה, מה שאומר שאי אפשר לברוח לפני הקינוחים... אבח כיוון שבארוחה אכלתי רק ירקות (לא היתה שום מנה צמחונית), אז הרשתי לעצמי טעימה קלה מהקינוחים - נגיד החטיף היומי... החברים לא הגיעו בסוף לחוף, והלכתי עם אבי (אישי) לבד בכייף גדול, כך שנושא המזון שם בכלל לא עלה. כך שהיה יום בשליטה מוחלטת!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 10:57
1103 Posts: 5022
|
יעלי
כן ירבו עיסוקייך,
נפש שבעה קיבה רגועה
המשיכי להנות גם המהחוויה וגם מהעשיה
שבת נהדרת וקסומה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 10:51
רבקה Posts: 8411
|
יעלי שיהיו רק ימים מלאים בכיף לפחות אין זמן לאכול תהני ושתעבור לך שבת קלה ומהנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 10:46
אסתי ברוך Posts: 1317
|
שבת נהדרת יעלי שבת שלום וברכה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 10:18
|
יום נהדר מלא קסם תעשי חיים משוגעים עם התחביבים ועם החברים... ואוכל צריך בשביל לחיות לא יותר... המון הצלחה וכייף דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 09:23
נינוש Posts: 1442
|
יעל יקרה ברוכה הבאה לפורום שלנו, איזה יום גדוש וכייפי, תהני מכל רגע שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 08:22
|
הנה אני בפורום! יום מטורף לפני, אבל יום שכולו כייף. בבוקר אני מלמדת מהר שעור פיתוח קול, אחר כך יש אצלנו בישוב בזאר של האומנים המקומיים, וכיוון שאני צורפת חובבת (יום בשבוע מוקדש לזה), אני אמכור תכשיטי כסף שלי. אח"כ חתונה בצהרים בקיסריה, ומשם לים לחוף הבונים לערב של כייף עם חברים. בקיצור יום יום...אבל יהיה נפלא. והכי חשוב אני מבטיחה שיהיה בשליטה מוחלטת מבחינה תזונתית! שבת נהדרת לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|