19/10/2012 16:02
EFF Posts: 6391
|
1 דלורית בינונית מלח ופלפל כפית סילאן כף שמן זית 3/4 כוס עדשים שחורות מבושלות חופן קטן של עלי נענע לרוטב הויניגרט: 1/3 כוס מיץ לימון טרי 1 כפית חרדל גדושה 1 שן שום בינונית כתושה מעט ממתיק אופן ההכנה: מקלפים את הדלורית וחותכים לקוביות קטנות של 1×1 ס"מ. . מניחים את קוביות הדלורית בתבנית עם קצת מלח ופלפל, כפית סילאן ושמן זית מכניסים לתנור על 180 מעלות עד שהדלורית רכה ומוכנה לאכילה. מבשלים את העדשים ב מים עד שהן רכות ומוכנות בדרגת אל דנטה מוסיפים את הרוטב ומוסיפים את הנענע הקצוצה.
|