20/10/2012 22:09
EFF Posts: 6391
|
אני משתמשת בנוזל של סוכרה דיאט (שזה מקביל לספלנדה האמריקאי ממנה יש לי המון שקיות..) את הספלנדה אפשר גם לקנות באירופה..
יש לי בבית סירופ אגבה - שים לב לערך הקלורי..מה גם שלי זה לא מספיק מתוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 10:00
מטפס הרים Posts: 1533
|
הי אפי. באיזה ממתיק את משתמשת למתכון הזה ובכלל? מכירה את סירופ האגבה? זה בסדר? תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 00:50
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ500 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 15:09
EFF Posts: 6391
|
בצל קצוץ כף שמן זית 5 פרוסות פסטרמה (תבור של זוגלובק מאוד דלת שומן)חתוכות לרצועות 4 קישואים לא קלופים שטופים - חתוכים לטבעות קופסא עגבניות מרוסקות מעט ממתיק כףעלעלי טימין מלח פלפל מעט קליפת לימון 1/2 כוס מים רותחים
לאדות את הבצל ולהוסיף את הפסטרמה. לאחר כמה דקות להוסיף את הקישואים ולהקפיץ
להוסיף את שאר החמרים ולבשל כ- 40 דקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|