15/10/2012 23:28
EFF Posts: 6391
|
500 ג' פטריות (2 סלסילות) 1 חזה עוף 1 בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן זית ½ כפית פלפל שחור 2 כפות רסק עגבניות לחתוך את חזה העוף לקוביות. לשים את השמן בסיר רחב ולהוסיף את קוביות העוף. לטגן ביחד עד שכל המיצים נספגים. לבשל על אש בינונית תוך בחישה מידי פעם. . להוסיף לסיר את הבצל הקצוץ ולבשל במשך 5 דקות. להוסיף את רוטב העגבניות ולערבב במשך 5 דקות. לחתוך את הפטריות לקוביות, להוסיף אותם לסיר. להוסיף מלח ופלפל ולערבב. להקטין את הלהבה, לבשל עד שהפטריות מתרככות
|