14/10/2012 18:32
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1 קופסת שימורים אפונה קלה (או כמות מקבילה של אפונה קפואה) 1 בצל חתוך לקוביות קטנות (לא חובה) 1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף 1 כפית אבקת גריל עוף מעט ממתיק 1 כפית קמח כףשמן 1/2 קובית קנור - צלי 1/3 כוס מים אופן הכנה: לאדות מעט את הבצל בשמן, להוסיף 3/4 מהאפונה (ללא מי השימורים) את הרבע הנוסף למעוך עם מזלג ולהוסיף, להוסיף את התבלינים וכ 1/3 כוס מים. לבשל, לתקן תיבול (צריך להיות מעט מתקתק) ולצמצם את הרוטב.
|