03/09/2010 13:43
שאפתנית Posts: 8392
|
שלום חייה, מרגש מאוד לקרוא את דבריך. מדהים כמה השפעה חיובית יש למירי על חיינו. איך כל אחת מאיתנו מתחברת בדרכה למירי ומפרה את חייה לטובה בכל תחום ותחום. אני מאחלת לך יקירתי שעם אמביציה כזו תשיגי את כל מטרותיך (ואני בטוחה שזה יקרה). שתהיה לך שנה טובה, שנה של התגשמות, התחדשות והצלחה בכל. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 01:40
tutit Posts: 2431
|
לחיהל'ה -גם אני נהנתי לקרוא את דברייך, את מקסימה ונראה שאת בכיוון הנכון להוריד גם את הק"ג הבודדים שנשארו לך,
אז שיהיה לך הרבה בהצלחה ושנה נפלאה ומאושרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 01:18
פו הדב Posts: 114
|
חיהלה ממש מרגש לקרוא את מה שכתבת. מגיע לך שאפו ענק!! גם אני לוקחת תמיד את ההרצאות של מירי המדהימה שלנו לתחומים אחרים שכלל לא קשורים לדיאטה אלא לחיים בכלל ומירי בשבילי היא כמו פסיכולוגית!!! (למרות שפסיכולוגים רק מהנהנים ולא מדברים אבל אני בטוחה שהבנתם את הכוונה שלי...) שתהיה לך שנה מדהימה ושתמשיכי להצליח בכל באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/09/2010 00:09
תודה רבה רבה לכולכם על התמיכה ועל העידוד.
למזלי, ירשתי את האופטימיות והשמחה של אמי, ואני בטוחה שהשנה החדשה תזמן לי הרבה טוב.
דני, קראתי גם את הדברים האישיים שכתבת לי, ואני מודה לך מעומק לבי. גם בתוך הניסיונות הגדולים זכיתי למשפחה מדהימה, חברים נפלאים והמון תמיכה ועידוד, ובע"ה השנה הקרובה תביא אתה הרבה טוב. אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 22:59
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה תודה רבה. ריגשת אותי מאד. אני גאה מאד בתלמידים שלי ואת תלמידה מחוננת שמפנימה את החומר מדהים. יכולת הכתיבה והביטוי שלך נפלאים. אני מאד מודה לך על הפירגון. ומאחלת לכולנו שבשנה הבאה עלינו לטובה, נגשים מטרות חשובות בחיים. ושכל שינוי יהיה לטובה. אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 21:30
מיכל שרון Posts: 1318
|
חיה יקרה.. פשוט כיף לקרוא!!! אמן ואמן שהשנה הזו תהיה מה שאת מאחלת לעצמך שתהיה עבורך.. הכי טובה שיש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 20:15
dany Posts: 19819
|
חיה אני כתבתי לך בפרטי אנא היכנסי באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 20:11
רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה מרגש , מרגש ומרגש. אני מאחלת לך מעומק ליבי שכל משאלות ליבך יתממשו בשנה החדשה הבאה עלינו לטובה. לגבי מירי את כל כך צודקה ואני בטוחה שכל חברי הפורום חושבים כך. מאחלת לך המון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 19:57
קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, כיף לקרוא את דברייך המרגשים. וכן , מירי שלנו מצליחה לגעת בכולנו ולגרום לנו לעלות כתה ולעשות שינויים.
אין כמוה בעולם!
שתהיה לך ולכל בני ביתך שנה נהדרת, מאושרת ומוצלחת.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 18:58
בס"ד
מירי היקרה,
חבל ששוחחתי אתך לפני ההרצאה...
ראשית, את נראית מדהים, והתלבושת הלבנה פשוט עושה אותך ל-'חתיכה' אמתית!! אם בלבן את נראית רזה - סימן שאת רזה באמת! כיף לך!
ובנוגע להרצאה, אני ממש לא יודעת איך את מצליחה לקלוע תמיד, אך זהו בדיוק הזמן המתאים, לקראת השנה החדשה, לדבר על שינויים. גם אני גדלתי אצל הורים משגעים, טובי לב, משכילים, אוהבי אדם שמעולם לא שינו ולא קידמו ולא פיתחו, ופשוט 'חיו מיום ליום'... ואילו אני, גם בעקבות ההרצאות שלך, כל הזמן מנסה לשנות ולקדם, בכל מיני תחומים.
לא על הכול אפשר לכתוב בפורום, אך אני מבטיחה לך שבזכותך התחלתי לחפש ברצינות רבה עבודה בירושלים, אחרי שנים רבות של מגורים בירושלים ונסיעות לעבודה במרכז הארץ, ובזכותך עשיתי כמה שינויים בחשיבה בנוגע לזוגיות, ואני בטוחה שהמאמצים הרבים שהשקעתי השנה בתחומים אלו, יישאו פרי בע"ה בשנה החדשה!! אני מאמינה ואופטימית מתמיד על אף הקשיים וההתמודדויות...
ובכלל, הכנות שלך בנוגע לאירוחים, כבר האזנתי לדברים האלו פעמיים... אמנם אני בגיל של בנך הבכור, אך גם אני לא בקטע, ולא פעם הסברתי לחבריי שקשה לי לארח מסיבות שונות, והם מקבלים זאת באהבה, מפני שאפשר להעניק ולתת לחברים בדרכים אחרות גם כן, ולא רק באמצעות שפע של ארוחות, שעליי מקשות מאוד, וגם עשויות לקלקל לי את הדיאטה.
ובכלל, אמנם לא נגמלתי מהמתוקים, אך נגמלתי מקפה ומשוקולדים, וזהו הישג אדיר מבחינתי. ואני משתדלת מאוד שלא לאכול פחממות בערב, ובכלל - המון הרגלים חדשים שסיגלתי לעצמי בזכות ההרצאות שלך!!
ואת יודעת מה, אני משוכנעת שאם אמשיך לצעוד אתך, גם אצליח להוריד את שאר הקילוגרמים המיותרים שמפריעים לי!!
היום אני יודעת שההרצאות שלך כל השנה נתנו לי המון כוחות, השאירו לי חומר רב למחשבה, ובהחלט 'העלו אותי בכמה כתות'.
ולסיום, הערב אני יוצאת לבלות, אך בעקבות ההרצאה שלך החלטתי בזמן שנותר לי עוד לצאת לצעדה של 45 דקות, ולהשתחרר. ונכון, זה על חשבון הכתיבה במחקר, אך זה שווה את המחיר. הכתיבה יכולה לחכות גם למחר...
מירי, אני שוב מאחלת לך מעומק לבי שנה נהדרת והרבה אושר, הצלחה, בריאות טובה וצמיחה אישית ומשפחתית!! מאחלת לך שכל הטוב שאת מעניקה לנו יחזור אלייך כפל כפליים!!
וכן, אני מבטיחה לכתוב ולספר לכל חבריי בירושלים עלייך, על האתר הנפלא ועל הפורום האוהב והתומך.
באהבה רבה ובתודה עד אין קץ, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|