01/07/2010 16:15
EFF Posts: 6392
|
פשטידת כרובית =========== החומרים: 1 ראש כרובית מופרד לפרחים 2 ביצים 3 כפות פירורי לחם תבלינים לפי הטעם (אני משתמשת במלח ופלפל שחור) ההכנה: מבשלים את פרחי הכרובית עד שמתרככים, מסננים את המים ומועכים עד לקבלת פירה כרובית. מניחים למשך לילה שלם במקרר. ביום המחרת מוסיפים ביצים, פירורי לחם ומתבלים עפ"י הטעם. בתבנית מלבנית קטנה פורסים נייר אפייה ושופכים את הבלילה. מהדקים היטב ומיישרים. אופים בחום גבוה (180 מעלות) למשך כשעה עד שמזהיב.
|