הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדודי שינה... כואב לי הראש וגם הגרון :(

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/09/2010 07:47

dany
dany
תודה!!!!!!

hadasosh1 כתב:
הי פו ודני העיקר שעברה המיגרנה
אני מכירה מישהי שסבלה המון זמן מזה והרופאה שלה מאוד עזרה לה
שמה ד"ר רונית הלפרין אם אתן באיזור פ"ת-רופאה מעולה שווה לבדוק
הרימון 15, פתח תקוה 49215כתובת9211364 - 03טלפון6617513 - 050רפואה שלמה ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2010 07:45

dany
dany

פו הדב כתב:
וואווו אני מבינה שפתחתי כאן דיון על מיגרנות... מכת עולם smile
בקיצור, אני קמתי בבוקר חדשה (אבל עייפה) ואני בעבר גם השתמשתי ברילרט אבל רק אם לקחתי אותו והלכתי לישון כי אחרת הוא גרם לי לפיצוצים בראש חזקים הרבה יותר ולכן הייתי לוקחת אדוויל אבל בחודשים האחרונים אחרי השמועות שהכדור ממש מסוכן גיליתי את אקמול פוקוס (כדור אדום) ולוקחים 2 כדורים יחד ובאמת שאחרי 20 דק' מרגישים הקלה משמעותית!!! הכדור הזה מציל אותי!!!
חוץ מזה שבאמת שאני כבר לא כ"כ סובלת ממיגרנות רק פעם ב... כשאני לא ישנה מספיק...
טוב, אלו היו 60 שניות שלי על המיגרנות חחח
ולכל הסובלות ממליצה על הכדור שרשמתי...
ותודה לכל הדורשות בשלומי, זה מחמם את הלב, כל האכפתיות הזו!!! איזה כיף להיות מוקפת באנשים מקסימים כמוכם גם אם זה וירטואלי עם חלקכם wink
סופ"ש נעים לכולם ובהצלחה בדיאטה smile)
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2010 01:54

tutit
tutit
הי פו ודני העיקר שעברה המיגרנה
אני מכירה מישהי שסבלה המון זמן מזה והרופאה שלה מאוד עזרה לה
שמה ד"ר רונית הלפרין אם אתן באיזור פ"ת-רופאה מעולה שווה לבדוק
הרימון 15, פתח תקוה 49215כתובת9211364 - 03טלפון6617513 - 050רפואה שלמה ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/09/2010 01:10

פו הדב
פו הדב
וואווו אני מבינה שפתחתי כאן דיון על מיגרנות... מכת עולם smile
בקיצור, אני קמתי בבוקר חדשה (אבל עייפה) ואני בעבר גם השתמשתי ברילרט אבל רק אם לקחתי אותו והלכתי לישון כי אחרת הוא גרם לי לפיצוצים בראש חזקים הרבה יותר ולכן הייתי לוקחת אדוויל אבל בחודשים האחרונים אחרי השמועות שהכדור ממש מסוכן גיליתי את אקמול פוקוס (כדור אדום) ולוקחים 2 כדורים יחד ובאמת שאחרי 20 דק' מרגישים הקלה משמעותית!!! הכדור הזה מציל אותי!!!
חוץ מזה שבאמת שאני כבר לא כ"כ סובלת ממיגרנות רק פעם ב... כשאני לא ישנה מספיק...
טוב, אלו היו 60 שניות שלי על המיגרנות חחח
ולכל הסובלות ממליצה על הכדור שרשמתי...
ותודה לכל הדורשות בשלומי, זה מחמם את הלב, כל האכפתיות הזו!!! איזה כיף להיות מוקפת באנשים מקסימים כמוכם גם אם זה וירטואלי עם חלקכם wink
סופ"ש נעים לכולם ובהצלחה בדיאטה smile)
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 20:25

רבקה
רבקה
רוצה לאחל מכאן לכל סובלי המגרנות שיפתרו מזה בשנה החדשה
ושתמיד ירגישו טוב.
בריאות שלמה לכולםPat on the head
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 20:05

dany
dany
  • כן אפי יקרה מכירים את הרילרט... הוא חי מזה אך לעיתים הוא רוצה לראות באם יצליח בלי.... כמובן שהמיגרנה חזקה יותר.... אך ההשפעות של הרילרט גם לא כל כך נחמדות תרתי משמע.... והוא מגיע לכמויות די גדולות במשך החודש.....
  • בכל אופן תודה על הברכות ומקווה שאותך היא לא מבקרת לעיתים כל כך קרובות כמוהו.... פעמיים שלוש בשבוע ולעיתים יום אחרי יום זוועה!!!!!!
EFF כתב:
גם אני ב"חבורת המיגרנות" ..אבל כבר כמה שנים אני לוקחת כדורי מרשם בשם RELERT , כדור אחד כאשר המיגרנה רק מתחילה - והיא לא מתפתחת.
חיי ממש השתנו בעקבות הכדורים האלו.וזאת אחרי שהיו לי תקופות ממש קשות בחיים , המיגרנה האיומה הזאת..חחח..היא לא מבינה שהיא אויב ולא מכניסים אותה הביתה??? תרגישי טוב, וגם בעלך דני....
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 19:52

EFF
EFF
גם אני ב"חבורת המיגרנות" ..אבל כבר כמה שנים אני לוקחת כדורי מרשם בשם RELERT , כדור אחד כאשר המיגרנה רק מתחילה - והיא לא מתפתחת.
חיי ממש השתנו בעקבות הכדורים האלו.וזאת אחרי שהיו לי תקופות ממש קשות בחיים , המיגרנה האיומה הזאת..חחח..היא לא מבינה שהיא אויב ולא מכניסים אותה הביתה??? תרגישי טוב, וגם בעלך דני....
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 19:50

dany
dany
חיה מאחלת לך לרדת עד החג... ואם לא אז גם לשמור זה מעולה... ולעבור את החג ללא עליה זו תהייה כבר מחוננות... המון הצלחה וחג שמחsmile
חיה'לה כתב:
הי ,
גם אני סובלת בשבוע האחרון מנדודי שינה, ולא קל לי בכלל.

אבל אני מאוד מאוד שומרת על הקיים, ואמנם לא יורדת, אך גם לא עולה!!

אני ממש ממש מקווה שעד ראש השנה עוד אצליח לרדת חצי ק"ג, והמטרה העיקרית - לא לעלות בחג...
פו הדב היקרה, שתהיה לך שנה מוצלחת בעבודה, וקחי את הכול בקלות ובראש טוב!!
בהצלחה,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 17:47

גם אני סובלת בשבוע האחרון מנדודי שינה, ולא קל לי בכלל.

אבל אני מאוד מאוד שומרת על הקיים, ואמנם לא יורדת, אך גם לא עולה!!

אני ממש ממש מקווה שעד ראש השנה עוד אצליח לרדת חצי ק"ג, והמטרה העיקרית - לא לעלות בחג...
פו הדב היקרה, שתהיה לך שנה מוצלחת בעבודה, וקחי את הכול בקלות ובראש טוב!!
בהצלחה,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 16:29

dany
dany
פו מקווה שכבר חזרת לאיתנך... והמיגרנה הלכה חלפה לה... אצלי בבית לדאבוני היא נמצאת כבר מאתמול בבוקר ועם טיפול החליטה שנורא נעים לה כאן.... והוא כל כך סובל שבא לבכות!!!!
ערב נהדר לך
ונשיקה גדולה גדולה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 16:07

קרולין
קרולין
פו יקירתי,
תרגישי טוב.

שיהיה לך אחלה סופ"ש קל בשמירה ובשליטה.

נשיקות

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 10:25

שאפתנית
שאפתנית
פו היקרה,
ראשית אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ומצליחה לתפקד הבוקר אחרי הלילה שעברת.
שנית, מסתבר שגם אחרי חודש שאנחנו בתלם תמיד יש נפילה ואין חוסן, אין גמילה סופית. אנחנו כל הזמן לומדות ומתחזקות פעם זה מחזיק יפה לתקופה קצרה ופעם לתקופה ארוכה אבל נפילות קטנות תמיד יהיו אז יהיה בסדר יקירתי, תמשיכי הלאה. זה אנושי בהחלט.
המשך הצלחה, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 08:49

רבקה
רבקה
פו חביבתי מאחלת לך בריאות טובה ותרגישי טוב
שיעבור לך יום קל מכל הבחינות
עלית, לא נורא מעכשיו שוב בשליטה וממשיכים קדימה
בהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 08:18

אסתי ברוך
אסתי ברוך
מקסימונת רפואה שלמה תרגישי טוב
יום מקסים מקסים ממני ב♥

http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/h/have_a_nice_day-8237.gif

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 08:02

dany
dany
פו יקרה
כל כך מבינה אותך.... אני חיה עם גבר(כמובן בעלי) שסובל ממגרה כרונית נוראית כבר כמה עשורים... לאן לא הגענו ומה לא עשינו ואיזה תרופות הוא כבר לא ניסה.... קדחת...
אז אם שני כדורים קצת עוזרים אשריך.... בכל אופן תטפלי בבעייה ואל תזניחי אותה... צריך לברר מאיזה מקור היא מגיעה...חשוב ביותר.
את התחלת עכשיו את שנת הלימודים וגם עברת דירה וכו' המון שינויים ומהפכים גם בפן האישי... אז כל הדברים האלו מאד משפיעים.... הימים יעברו תחזרי למסלול וגם הדיאטה תחזור למסלול... אגב לדאבוני לא מתרגלים אחרי שלושה שבועות וגם לא אחרי שלושה........
נהדר שאת כאן איתנו... לא מוותרת... את פשוט גדולה..
מאחלת לך סופ"ש מעולה... תחזרי לכוחותיך... ולקראת החג שנה טובה וחג שמח... שנה של הגשמת משאלות וחלומות.... בכל המישורים שאת חפצה בהם!!!!
באהבה דני♥

פו הדב כתב:
איזה דיכאון להתעורר באמצע הלילה עם מיגרנה upset
אני ערה כבר שעה... לפחות המיגרנה פחתה אחרי 2 כדורים...
יאללה ננסה לחזור לישון...
אגב, נעלמתי קצת בשבוע האחרון כי חזרתי לעבודה (פתחתי את שנת הלימודים עם כיתה חדשה) וגם היה לי שבוע לא משהו בדיאטה... אבל נשקלתי (בפעמים אחרות הייתי מתחמקת מהשקילה) ולצערי עליתי upset אבל... יהיה טוב... מבטיחה להחזיר חובות בשבוע הבא...
ועוד אגב, שמרתי ממש טוב 3 שבועות, זה לא אמור להפוך להרגל אחרי 3 שבועות?? כמה קשה לשנות הרגלים שמקובעים בנו כל החיים... ההרצאה היום הייתה (כרגיל..) בשבילי smile וטוב שאנחנו במסגרת המדהימה הזו!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 07:26

מיכל שרון
מיכל שרון
יקירתי.. מכירה את המיגרנות המזעזעות האלה.. מקווה שאת כבר אחרי. לא מקנאה בך..
אין מה לעשות, אחרי 3 שבועות כאלה אינטנסיביים כמו שהיו לך זה ממש לא נורא שעלית.. את חוזרת עכשיו לשגרה וכרגיל לנו השמנמודים יותר קל לשמור בשגרה.. והרגלים כידוע לך הם דבר אכזרי מאוד.. כנראה ש - 3 שבועות ממש לא מספיקים.. אבל עוד 3 ועוד 3 בסוף נהיה משהו..
כל הכבוד שהלכת להישקל ולא ויתרת.. מצויינת!
שיהיה יום נהדר וקל smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 03:16

פו הדב
פו הדב
איזה דיכאון להתעורר באמצע הלילה עם מיגרנה upset
אני ערה כבר שעה... לפחות המיגרנה פחתה אחרי 2 כדורים...
יאללה ננסה לחזור לישון...
אגב, נעלמתי קצת בשבוע האחרון כי חזרתי לעבודה (פתחתי את שנת הלימודים עם כיתה חדשה) וגם היה לי שבוע לא משהו בדיאטה... אבל נשקלתי (בפעמים אחרות הייתי מתחמקת מהשקילה) ולצערי עליתי upset אבל... יהיה טוב... מבטיחה להחזיר חובות בשבוע הבא...
ועוד אגב, שמרתי ממש טוב 3 שבועות, זה לא אמור להפוך להרגל אחרי 3 שבועות?? כמה קשה לשנות הרגלים שמקובעים בנו כל החיים... ההרצאה היום הייתה (כרגיל..) בשבילי smile וטוב שאנחנו במסגרת המדהימה הזו!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדודי שינה... כואב לי הראש וגם הגרון :(

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!