02/09/2010 00:51
EFF Posts: 6392
|
1 דלורית גדולה 2 כפות שמן זית בצל קצוץ דק שום כתוש תבלינים אהובים פטריות פוריצ'יני מושרות במים רותחים 5 דקות כף צנוברים 2 כפות אורז לא מבושל
אופן הכנה: חותכים הדלורית לשני חלקים לאורך ומרוקנים חלק מה"בשר" שלה עם כף פריזיאן במחבת בכף אחת של שמן זית ,מטגנים הבצל, השום, התבלינים אח"כ מוסיפים הפטריות, הצנוברים והאורז הלא-מבושל מוסיפים מעט ממי השרייה של הפטריות מבשלים 5 דקות יחד ממלאים הדלורית מחזירים שני החצאי מורחים על הדלורית כף שנייה שמן זית מבחוץ עוטפים היטב בנייר כסף
שעה ורבע בתנור בחום בינוני-גבוה להגשה: לא מורידים את נייר הכסף, אלא מניחים על מגש ופורסים בסכין חדה פרוסות עבות
|