28/09/2012 15:41
EFF Posts: 6391
|
חצי קילו בשר עוף טחון (אפשר גם הודו) 2 כרישות גדולות, החלק הלבן בלבד שתי ביצים קטנות או אחת גדולה 2 כפות פירורי לחם קל מלח, פלפל, כורכום מעט שמן לטיגון(אפשר ספריי) אופן הכנה: פורסים את הכרישה לטבעות דקות, שמים בסיר עם מים ושוטפים היטב ממלאים מים עד כדי כיסוי הכרישה, ומביאים לרתיחה מבשלים כ - 10 דקות מעבירים למסננת כדי לנקז את הנוזלים סוחטים את הכרישה ממים מיותרים, ומערבבים אותה עם העוף הטחון מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, פירורי לחם וביצים מערבבים טוב לעיסה אחידה מחממים כף שמן במחבת טפלון , לוקחים כף גדושה מהעיסה ומניחים במחבת. משטחים מעט עם גב הכף כדי לתת צורה יפה. מטגנים היטב משני הצדדים, ומוציאים לצלחת מכוסה במגבת נייר לספיגת עודפי השומן, (בתקווה שאין עודפי שומן..) על פי חמדה וכשמתחילים לאכול, זה כמו גרעינים. אי אפשר להפסיק..
|