|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/09/2012 19:10
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1300 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 08:40
נחושה Posts: 6982
|
תודה יקרה, בהחלט מוכנים לעונת המרקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 06:51
1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
מרק בטטה ועדשים כף שמן זית 1 בצל קצוץ 1 גזר פרוס 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות 1 בטטה חתוכה לקוביות 200 גרם עדשים כתומות חופן פטרוזיליה קצוצה 2 כפות אבקת מרק עוף 1.5-2 ליטר מים לכיסוי תבלינים לפי הטעם: פלפל לבן, כורכום, כמון, מלח, סומק אופן הכנה: · שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה בסיר ומטגנים עד להשחמה. · מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים ומבשלים כחצי שעה. טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק". תודה אפי"לה נראה טעים נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 00:35
EFF Posts: 6391
|
מרק בטטה ועדשים כף שמן זית 1 בצל קצוץ 1 גזר פרוס 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות 1 בטטה חתוכה לקוביות 200 גרם עדשים כתומות חופן פטרוזיליה קצוצה 2 כפות אבקת מרק עוף 1.5-2 ליטר מים לכיסוי תבלינים לפי הטעם: פלפל לבן, כורכום, כמון, מלח, סומק אופן הכנה: · שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה בסיר ומטגנים עד להשחמה. · מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים ומבשלים כחצי שעה. טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק".
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|